Majana Bronhil

Trenutno gledate: Majana Bronhil

Pogledaj cenu
Majana Bronhil

Majana Bronhil

Recenzija (446)

Majana Bronhil 450g je inovativna formula koja kombinuje 98% cvetnog meda i 2% propolisa, sa dodatkom etarskog ulja nane. Idealna za jačanje imunološkog odgovora i očuvanje zdravlja disajnih puteva. Prirodno, efikasno, bez dodatih veštačkih supstanci.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 84

Opis proizvodaOpis proizvoda

Majana Bronhil 450g predstavlja revolucionarni proizvod za podršku respiratornom sistemu. Sa visokim udelom prirodnog cvetnog meda (98%) i kvalitetnim propolisom (2%), ova formula je obogaćena etarskim uljem nane za dodatni osvežavajući efekat. Propolis je poznat po svojim antibakterijskim, antivirusnim, antigljivičnim i antiinflamatornim svojstvima, čineći ovaj proizvod idealnim za osobe koje žele da ojačaju svoj imunitet i zaštite disajne puteve. Majana Bronhil nije samo lek, već prirodni dodatak koji pomaže u očuvanju zdravlja na delikatan i efikasan način, bez rizika od štetnih hemijskih sastojaka.

RecenzijeRecenzije

Marko J.

Nakon korišćenja Majana Bronhil, osetio sam značajno poboljšanje u disanju. Neverovatno je kako prirodni sastojci mogu biti tako efikasni. Toplo preporučujem svima!

Jelena P.

Kao neko ko dugo pati od respiratornih problema, Majana Bronhil je bio pravo otkriće. Umanjio je moje simptome i dao mi više energije tokom dana.

Nikola V.

Izuzetan proizvod! Upotreba Majana Bronhil mi je pomogla da lakše dišem i osećam se zdravije. Plus, prirodni ukus meda je fantastičan.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.