Dr Viton Omega

Trenutno gledate: Dr. Viton – Omega

Pogledaj cenu
Dr Viton Omega

Dr. Viton – Omega

Recenzija (352)

Dr. Viton Omega 3 kapsule: Vaš dnevni izvor vitalnosti. Sadrže 1000mg ribljeg ulja, bogatog EPA i DHA, uz dodatak vitamina E i D3. Jedna kapsula dnevno za jači imunitet i bolje srčano zdravlje. Pakovanje od 60 softgel kapsula.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 84

Opis proizvodaOpis proizvoda

Dr. Viton Omega 3 + E + D3 kapsule su savršena kombinacija za održavanje optimalnog zdravlja i dobrobiti. Svaka kapsula sadrži 1000mg visokokvalitetnog ribljeg ulja, sa 180mg EPA i 120mg DHA, ključnih za očuvanje kognitivnih funkcija i prevenciju srčanih oboljenja. Vitamin E i D3 dodatno doprinose jačanju imunološkog sistema i generalnom zdravlju. Idealne su za osobe koje se oporavljaju od srčanih oboljenja, kao i za one koji žele da očuvaju zdravlje očiju i zglobova. Ove kapsule su vaš svakodnevni saveznik u borbi protiv starenja i modernih zdravstvenih izazova.

RecenzijeRecenzije

Ana M

Nakon samo mesec dana korišćenja Dr. Viton Omega 3 kapsula, primetila sam značajno poboljšanje u koncentraciji i opštem zdravstvenom stanju. Toplo preporučujem!

Marko J.

Kao neko ko se dugo borio sa visokim holesterolom, Dr. Viton Omega kapsule su mi pomogle da regulišem nivo holesterola bez ikakvih neželjenih efekata. Izvanredan proizvod!

Jelena D.

Posle preležanog srčanog udara, ovaj suplement mi je preporučio kardiolog. Sada se osećam energičnije i zdravije. Dr. Viton Omega 3 kapsule su mi promenile život!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.