Terranova Mikroflora

Trenutno gledate: Terranova Mikroflora

Pogledaj cenu
Terranova Mikroflora

Terranova Mikroflora

Recenzija (492)

Terranova Mikroflora, inovativni probiotik sa stabilnim sojevima i prebioticima, obogaćuje crevnu floru i potpomaže zdravo varenje. Sadrži prirodne enzime i Magnifood kompleks za maksimalnu apsorpciju i efikasnost. Idealan za odrasle i decu stariju od 12 godina.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova Mikroflora predstavlja vrhunac u svetu probiotika. Sa pažljivo odabranim stabilnim probiotskim sojevima, uključujući Laktobacillus i Bifidobacterium, ovaj proizvod pruža podršku optimalnom zdravlju crevne flore. Fruktooligosaharidi služe kao prebiotici, kreirajući idealne uslove za rast korisnih bakterija. Ovaj proizvod sadrži i prirodne enzime koji podržavaju egzokrinu funkciju pankreasa i olakšavaju varenje.

Magnifood kompleks, koji uključuje komorač, ječmenu travu, pirinčane mekinje i druge biljke, promoviše perilstaltiku creva i ubrzava metabolizam. Sadrži i vegetarijanski omot kapsule i različite vrste enzima za sveobuhvatnu podršku varenju.

Doziranje je prilagođeno potrebama odraslih i dece starije od 12 godina, omogućavajući fleksibilnost i lakoću upotrebe. Idealan je za osobe koje se suočavaju sa IBS-om, lošim varenjem, ili su na terapiji antibioticima.

RecenzijeRecenzije

Jovana

Od kada koristim Terranova Mikroflora, moje varenje se drastično poboljšalo. Više nemam problema sa nadutošću i osećam se mnogo bolje. Sjajan proizvod!

Marko

Preporučujem Terranova Mikroflora svima koji imaju probleme sa varenjem. Otkad sam počeo sa korišćenjem, moj IBS se znatno smirio.

Ana

Terranova Mikroflora mi je pomogla tokom terapije antibioticima. Creva su mi zahvalna, a i ja sam zadovoljna efektima. Definitivno ću nastaviti sa korišćenjem.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.