effectero

Trenutno gledate: EffectEro

Pogledaj cenu
effectero

EffectEro

Recenzija (583)

EffectEro kapsule za potenciju i libido kod muškaraca jačaju libido i produžavaju trajanje odnosa. Kapsule sadrže prirodne komponente koje pomažu pri održavaju erekcije i jačanju potencije.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav EffectEro kapsula

Muira Puama – biljka koju nazivaju i „stablom libida i plodnosti“. Povećava seksualnu želju, smanjuje umor i povećava izdržljivost u krevetu.
Catuaba – jedna od od najčešće korištenih egzotičnih biljaka za poboljšanje libida. Podstiče pravilnu cirkulaciju krvi i omogućava dugotrajnu erekciju

Kako se koristi EffectEro?

Uzmite jednu kapsulu EffectEro suplementa 30 minuta prije odnosa. Za dugotrajne rezultate preporučuje se tretman u trajanju od 30 dana.

 

 

RecenzijeRecenzije

Ante

Pristao sam na na EffectEro bez puno nade, nije posebno vjerovao u ovaj proizvod. Počeo sam primjećivati poboljšanja već u trećem tjednu. Erekcija je trajala duže a odnosi puno bolji. Moja supruga obožava EffectEro.

Stipe

Zahvaljujući EffectEro kapsulama ponovo se osjećam mladim i na vrhuncu snage.

Marko

Preporučujem ovaj proizvod svima, prije svega iz razloga što se radi o prirodnom preparatu. Ja sam isprva bio sumnjičav prema ovakvim proizvodima ali EffectEro me je u potpunosti razuvjerio!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.