max size

Trenutno gledate: Max Size

Pogledaj cenu
max size

Max Size

Recenzija (691)

Max Size krema vidljivo povećava penis i daje dugotrajne rezultate. Jedinstvena formula Max Size kreme djeluje na lokalno tkivo penisa, poboljšava cirkulaciju i čin i ga vizuelno većim. Max Size krema koja ne uzrokuje nikakve nuspojave, ne izaziva alergijske reakcije, i što je najvažnije, rezultat koji ste postigli nakon nanošenja, ostaje s vama zauvijek.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 96

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Max Size?

Prvi tjedan – erekcija postaje duža, osjetljivost tokom odnosa se povećava. Dužina i obujam penisa se povećavaju za 1,5 cm..

Drugi tjedan – tkivo penisa se proširuje, a trajanje spolnog odnosa se povećava za 70%!

Treći tjedan – penis se povećava za 4-5 cm i rezutati ostaju trajni. Pojačava se intenzitet i trajanje odnosa.

Kako se koristi Max Size?

Umasirajte Max Size kremu sve dok se u potpunosti ne apsorbuje. Detaljne upute se nalaze u pakiranju proizvoda.

RecenzijeRecenzije

Ante

Šta da vam kažem, ovaj proizvod je stvarno zlata vredan. Prvo sam primjećivao kako je za nijansu veći kada je u erekciji, ali mi je zato erekcija trajala duplo duže. Nastavio sam ga koristiti i počeo da sam primjećujem kako je sve veći. Prestao sam da ga koristim kada sam došao do 18 cm. Preporučujem svima, super stvar.

Jan

Žao mi je što ranije nisam otkrio Max Size. Dobar dio svog života sam proveo nesrećan i nezadovoljan veličinom svog penisa misleći da ne postoji nikakav način da ga povećam. Nakon mjesec dana korištenja gela dobio sam 2 cm u dužinu i skoro 1 u širinu. Osim veličine, povećala se moja izdržljivost u krevetu. Kao da sam 20 godina mlađi – uvek spreman za akciju

Ivan

Dugo sam odgađao kupnju i tražio izgovore. Ubrzo nakon toga konačno sam odlučio da i ja isprobam Max Size. Supruga je promjene primijetila čak prije mene – neka 3 tjedna od prvog korištenja. Nakon 2 mjeseca, promjene su iznenađujuće – ne samo da imam duži penis za nekoliko centimetara, nego ono još važnije – puno više uživam u seksu nego prije!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.