Equilibra Daily regularity la puntualita quotidiana

Trenutno gledate: Equilibra Daily regularity/la puntualita quotidiana

Pogledaj cenu
Equilibra Daily regularity la puntualita quotidiana

Equilibra Daily regularity/la puntualita quotidiana

Recenzija (331)

Equilibra Dnevna Redovnost je vaš novi saveznik u održavanju zdravlja crevnog trakta! Sa prirodnim sastojcima poput sene, kore krušine i rabarbare, ovaj dodatak ishrani obećava poboljšanu pokretljivost creva i redovnost u pražnjenju. Iskusite prirodnu i nežnu pomoć za vaš digestivni sistem!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 76

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prirodni Sastojci za Efikasnu Podršku

Equilibra Dnevna Redovnost sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke poput sene, kore krušine, rabarbare, kaskare, i aloje. Ovi sastojci rade u sinergiji kako bi poboljšali funkciju creva, doprinoseći regularnom pražnjenju i zdravijem digestivnom traktu.

Jednostavna i Sigurna Upotreba

Samo jedna tableta dnevno sa čašom vode je sve što je potrebno za održavanje redovne crevne aktivnosti. Naša formula je dizajnirana da bude nežna, efikasna i sigurna za svakodnevnu upotrebu.

Zdravstvene Prednosti i Sigurnost

Pored poboljšanja crevne funkcije, Equilibra Dnevna Redovnost podržava i opšte zdravlje. Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama sa određenim zdravstvenim stanjima.

RecenzijeRecenzije

Tanja

Već nedeljama koristim Equilibra Dnevnu Redovnost i ne mogu da verujem koliko mi je pomogla. Konačno se osećam lagodno i zdravo. Svakako preporučujem svima koji imaju probleme sa probavom!

Bojan

Nisam ljubitelj jakih lekova, pa mi je Equilibra Dnevna Redovnost savršeno odgovarala. Prirodni sastojci, nežno delovanje i odlični rezultati. Moja creva su sada mnogo srećnija!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.