Equilibra Melatonin + griffonia

Trenutno gledate: Equilibra Melatonin + griffonia

Pogledaj cenu
Equilibra Melatonin + griffonia

Equilibra Melatonin + griffonia

Recenzija (399)

Equilibra Melatonin + Griffonia tablete su Vaš saveznik u borbi protiv nesanice i stresa. 🌙 Sa jedinstvenom kombinacijom melatonina, grifonijinog semena, i vitamina B6, ovaj dodatak ishrani pomaže Vam da brže zaspite, poboljšava mentalnu aktivnost i podržava psihološku funkciju.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Poboljšajte Kvalitet Sna: Equilibra Melatonin + Griffonia tablete su dizajnirane da Vam pomognu da brže zaspite zahvaljujući 1 mg melatonina po tableti. Idealno za osobe koje imaju teškoća sa uspavljivanjem.

Podrška Mentalnom Zdravlju: Ekstrakt semena grifonije sadrži 95% L-5-hidroksitriptofana, koji doprinosi održavanju moždane aktivnosti i poboljšava raspoloženje.

Vitalni Vitamin B6: Vitamin B6 u svakoj tableti doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, osiguravajući da se osećate odmorni i energični svakog jutra.

RecenzijeRecenzije

Jelena

Nakon meseci lošeg sna, Equilibra Melatonin + Griffonia tablete su mi promenile život! Sada se budim odmorna i spremna za izazove novog dana. Toplo preporučujem!

Marko

Neverovatno! Ove tablete su mi pomogle da lakše zaspim i da se osećam manje anksiozno. Primetila sam i poboljšanje u koncentraciji na poslu.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.