purodone

Trenutno gledate: Purodone

Pogledaj cenu
purodone

Purodone

Recenzija (945)

Purodone kapsule predstavljaju pouzdano sredstvo koje se bori protiv svih vrsta parazita. Sadrži ekstrakte trava čiji aktivni sastojci uništavaju parazite i djeluju preventivno na njihovu pojavu. Purodone kapsule vrše detoksifikaciju i čuvaju zdravlje kompletnog organizma.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 68

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastojci Purodone kapsula

U sastav Purodone kapsula ulaze koncentrovani ekstrakti biljaka kao što je karanfilić, ekstrakt cvijeta i lista biljke vratić i trava pelena. Aktivni sastojci Purodone kapsula djeluju protiv parazita i poboljšavaju sveopšte zdravlje kompletnog organizma te održavaju pravilan rad jetre, želudca i crijeva.

Kako se koristi Purodone?

Ako koristite Purodone preventivno, preporučuje se piti 3 puta dnevno piti po 1 kapsulu. Ako Purodone koristite kao terapiju, preporučeno doziranje je 3 puta dnevno po 2 kapsule nakon obroka.

RecenzijeRecenzije

Lejla

Osjećala sam se izuzetno loše i nisam znala šta mi je dok mi nisu preporučili da se testiram na parazite . Bila sam šokirana!! Nisam ni pomišljala da bih mogla negdje da pokupim parazite, ali desilo se. Počela sma koristiti Purodone kapsule i  moje zdravlje se znanto poboljšalo. Primjetila sam i da mi koža puno bolje izgleda!

Ana

Svaki put kada otputujem vratim se sa parazitima. dosadilo mi je da svaki put umjesto suvenira donosim kuci parazite. prijateljica mi  je preporucila purodone kapsule i sad ni jedno putovanje ne mogu zamisliti bez njih!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.