Erogan

Trenutno gledate: Erogan

Pogledaj cenu
Erogan

Erogan

Recenzija (690)

Erogan kapsule za potenciju pomažu kod problema sa potencijom, te povećavaju kvalitetu odnosa. Erogan u svom sastavu sadrži samo prirodne biljne sastojke, uključujući i poznati drevni afrodizijak Muira Puama. Pomaže pri postizanju dugotrajne erekcije i povećanog zadovoljstva pri odnosu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 12

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kome je namjenjen Erogan?

Erogan kapsule se koriste kod sledećih problema

-Slab seksualni nagon ili njegov nedostatak

-Smanjenje trajanja odnosa

-Izostanak erekcije penisa za vrijeme spolnog odnosa

-Smanjenje osjetljivosti erogene zone

-Problemi s ejakulacijom

Sastav Erogan kapsula?

Erogan u svom sastavu sadrži samo prirodne biljne sastojke, uključujući i poznati drevni afrodizijak Muira Puama.

Korijen ginsenga – stimuliše erogene zone, djeluje kao prirodni afrodizijak i pojačava potenciju i libido

Muira Puama – Prirodni afrodizijak, koji se smatra jednim od najučinkovitijih za liječenje muške impotencije. Pomaže postizanje jake erekcije i poboljšava kvalitet i trajanje odnosa

Arginin – amino kiselina koja potiče cirkulaciju krvi u tkivo penisa i omogućava trajnu erekciju

Kako se koristi Erogan?

Jednu kapsulu Erogan preparata uzimati 30 minuta prije odnosa. Za dugotrajne rezultate preporučuje se redovno uzimanje Erogana u trajanju od 30 dana. Detaljna upustva pronađite u pakiranju proizvoda.

RecenzijeRecenzije

Ivica

Problemi sa alkoholom su uticali na kvalitet moj seksualnog života. Imao sam problema sa postizanjem erekcije, a nedugo zatim i sa samopouzdanjem. Izbjegavao sam djevojke jer mi je to stvaralo ponovni strah od neuspjeha.Srećom, zahvaljući Erogan kapsulama, ponovo sam se vratio u svoje normalno staro stanje za samo 2 tjedna!

Ante

Oduvek sam imao problema sa prijevremenom ejakulacijom. Od svog prvog seksualnom odnosa u životu pa do danas. Pokušao sa raznim tehnikama npr. pokušavao sam da skrenem misli i razmišljam o nečemu ružnom ili bih se sjetio nekog problema na poslu. Vidio sam kako svi preporučuju Erogan kapsule jer su na biljnoj bazi. Nakon prve tablete osećao sam se kao da nisam u svom tijelu. Imao sam toliko energije, erekcija je bila toliko jaka da mi se i obim penisa povećao.

Jan

Bio sam pod tolikim pritiskom i stresom da se to odrazilo i na moj libido. Dolazio sam preumoran sa posla i nisam imao energiju ni želju da vodim ljubav sa ženom. Potražio sam na internetu koje bi bilo najsigurnije i najdjelotvornije rješenje za mene. Naručio sam Erogan tablete potpuno anonimno. Sve što imam reći jeste hvala Erogan tabletama i čovjeku koji ih je izmislio!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.