extramind

Trenutno gledate: Extramind

Pogledaj cenu
extramind

Extramind

Recenzija (344)

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirodnih moćnih sastojaka, Extra Mind kapsule istovremeno stimuliraju četiri područja mozga koja su odgovorna za fokus, memoriju, mentalnu energiju i sveukupni rad mozga.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 60

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje ExtraMind?

ExtraMind je proizvod na biljnoj bazi za postizanje boljih psiho-fizičkih sposobnosti. Za bolju koncentraciju, manje umora i više energije! Poboljšava memoriju, sprečava gubitak radne sposobnosti i olakšava intelektualni napor. Osobama pod pritiskom i hroničnim stresom pruža veću efikasnost i olakšanje pri obavljanju svakodnevnih obaveza. Kapsule ne stvaraju zavisnost.

ExtraMind se preporučuje za:

• bolje pamćenje i koncentraciju
• bistrije misli
• brže učenje

Kako se koristi ExtraMind?

Jednu kapsulu ExtraMind dodatka prehranu uzeti sa puno vode.

RecenzijeRecenzije

Aleksandar

Kupio sam  Extra Mind kapsule, nakon mjesec dana njihove redovite upotrebe primjetio sam značajne rezultate. Kolege kažu kako su primijetili moju  proaktivnost, kreativno razmišljanje i svjež, originalan pogled na rutinske zadatke.

Jelena

ExtraMind kapsule su najbolji preparat za pamćenje koji sam probala do sada. Na poslu sam puno aktivnije, imam više koncentracije i ne zaboravljam stvari kao nekad.

Zlatko

Staračka demencija je ono što me najviše plaši. Zbog toga sam počeo uzimati ExtraMind jer me najviše plaši da ću početi da zaboravljam stvari. Za sada sam zadovoljan, pamtim kao nekada i ne gubim fokus.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.