Trenutno gledate: Fast Hair Straightener

Pogledaj cenu

Fast Hair Straightener

Recenzija (492)

Fast Hair Straightener električna četka za kosu kombinira različite funkcije tako da suši i ravna kosu istovremeno. Četka sadrži jonizator koji hrani kosu te je štiti od prekomjernog oštećenja. Prikladna je za rad sa mokrom i suhom kosom te postiže maksimalnu temperaturu od 230 stupnjeva.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 80

Opis proizvodaOpis proizvoda

Istovremeno sušenje i ravnanje kose

Hairbrush Straightener je originalna, ionizirajuća, električna četka koja istodobno pokreće i izravnava kosu! Nevjerojatan uređaj koji pretvara neugodno sušenje i ispravljanje iz napornog djelovanja u ugodno! Uštedite vrijeme i novac pomoću Hairbrush Straightener, jer kupujete proizvod koji ima dvije funkcije i istovremeno ih pokrećete! Za razliku od tradicionalnih sušila za kosu i pegla, električna četka smanjuje rizik od prekomjernog sušenja i oštećenja kose.

S minimalnim naporom možete postići profesionalni rezultat pomoću Hairbrush Straightener!

Karakteristike Fast Hair Straightener četke

  • LCD zaslon za podešavanje željene radne temperature.
  • Sat vremena nakon uključivanja, četka se automatski isključuje.
  • Profesionalni okretni kabel.
  • Funkcija “toplinska zaštita”.

RecenzijeRecenzije

Dora

Odlična četka, brzo se zagrijava i manje oštećuje kosu u odnosu na običnu peglu za kosu.

Ana

Obožavam Fast Hair Straightener! Jednostavnija je i lakša za korištenje u odnosu na običnu peglu. Četka se može koristiti i na mokru kosu, pa ne moram prvo da koristim sušilo i štedim dosta vremena.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.