nicer dicer

Trenutno gledate: Nicer Dicer

Pogledaj cenu
nicer dicer

Nicer Dicer

Recenzija (556)

Nicer Dicer multifunkcionalni sjecko sa 8 različitih nastavaka za sjeckanje, rezanje i guljenje voća i povrća.Pomoću Nicer Dicer sjecka možete brzo, jednostavno i učinkovito rezati povrće, voće, luk, jaja, meso, sir, krumpir i svježe začine.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 64

Opis proizvodaOpis proizvoda

Nicer Dicer Plus

Nicer Dicer Plus je multifunkcionalna renda nove generacije. Pomoću nje možete brzo, jednostavno i učinkovito rezati povrće, voće, luk, jaja, meso, sir, krumpir i svježe začine. Štedite vrijeme, novac, pa čak i suze prilikom rezanja luka. Rende Nicer Dicer neizostavan je pomoćnik svake žene u pripremi juha, salata, jela, pa čak i slastica.

Sve je prikupljeno u jednom setu. Savršeni kuhinjski saveznik. Nikad više nećete morati brinuti hoćete li zakasniti na večeru. Uz Nicer Dicer na vrijeme režete i poslužujete hranu!

 

 

RecenzijeRecenzije

Milica

Nicer Dicer sam dobila od supruga za pokolon i presrećna sam. Oduvijek sam željela da imam ovaj sjecko sa nastavcima! Sada uživam u sjeckanju dok kuham!

Violeta

Nicer Dicer je proizvod koji čini život lakšim! Preporučujem svima, jer zaista štedi vrijeme, a namirnice budu savršeno isjeckane.

Katica

Od kada mi je stigao Nicer Dicer ne izlazim iz kuhinje. Obožavam sjeckati uz pomoć Nicer Dicer, jer štedi na vremenu i čini kuhanje lakšim i bržim.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.