Trenutno gledate: Flekosteel

Pogledaj cenu

Flekosteel

Recenzija (5481)

Flekosteel je 100% prirodni preparat koji se koristi kod brojnih oboljenja i povreda koje izazivaju nelagodu i bolove u leđima, vratu i zglobovima. Djeluje lokalno, prodire direktno u artikličku kapsulu s ciljem eliminisanja bolova i nelagode u potpunosti.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 112

Opis proizvodaOpis proizvoda

Flekosteel balzam se koristi kod sljedećih oboljenja

  • Bolova u predjelu leđa, vrata i zglobova
  • Uklanjanja hipertonusa mišića
  • Sportskih i drugih povreda
  • Svih vrsta upala mišića
  • Smanjenja otoka u zglobovima

Sastav Flekosteel kreme

  • Kamfor: liječi i smiruje upale u organizmu.
  • Ekstrakt ljute paprike: pomaže kod reumatskih bolova i bolova u zglobovima.
  • Divlji kesten: koristi se protiv upala, artritisa i reume.
  • Ulje mente: opušta mišiće i bori se protiv bolova u zglobovima.

Kako se koristi Flekosteel krema?

Flekosteel koristite 2-3 puta dnevno za maksimalan efekat. Ne ispirajte namazano područje vodom najmanje sat vremena.

RecenzijeRecenzije

Martina

Sa 50 godina stalno sam osećala bol. Posle 2 godine, bolovi su se još pogoršali. Mislila sam da ću biti vezana za krevet. Unuk mi je ispričao da se na internetu prodaje dobar lek, ljudi ga hvale, i kupio ga je. Koristila sam ceo tretman. Bolovi su nestali, prošla su već dva meseca i ništa me više ne muči, zato sam odlučila da napišem svoje iskustvo.

Jovana

Nisam mogla da priuštim sebi takav luksuz – čuvam svoje unuke i imam osteohondrozu. Noge su me strašno bolele, moja kolena su stalno pucketala. Probala sam ultrasonično lečenje, različite načine obloga, itd. Ali jedino FLEKOSTEEL je uspeo da mi pomogne. Preporučujem svima da prestanu trošiti vreme i da počnu koristiti efikasne načine lečenja.

Dušan

Duže vreme su me mučili radikularni bolovi. Supruga mi je dala neke lekove protiv bolova ali nisu mi nimalo pomogli. Jedino su ublažavali bol. Onda sam naišao na ovaj sajt i kupio sam FLEKOSTEEL. Prvog dana nisam osećao nikakve promene ali nekoliko dana posle sam živnuo.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.