San Sebastian Spirulina 600 Tableta

Trenutno gledate: San Sebastian-Spirulina 600 tbl.

Pogledaj cenu
San Sebastian Spirulina 600 Tableta

San Sebastian-Spirulina 600 tbl.

Recenzija (396)

San Sebastian Spirulina je visokokvalitetan dodatak ishrani sa 600 tableta po pakovanju. Sadrži prirodnu spirulinu, bogatu proteinima, vitaminima i mineralima. Pomaže u jačanju imunog sistema, detoksikaciji, te poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja. Vegetarijanski i veganski proizvod.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 12

Opis proizvodaOpis proizvoda

San Sebastian Spirulina (600 tableta) predstavlja revolucionarni dodatak ishrani za savremeni način života. Svaka tableta sadrži 250mg čiste spiruline, plavo-zelene alge poznate po svojim nutritivnim i zdravstvenim prednostima. Ovaj proizvod je izuzetan izvor proteina, esencijalnih masnih kiselina, vitamina E, B grupe i pseudo-vitamina B12. Takođe, obiluje beta-karotenom i esencijalnim mineralima kao što su kalijum, natrijum, fosfor, gvožđe, magnezijum i kalcijum.

San Sebastian Spirulina je idealna za sportiste, osobe koje se oporavljaju od bolesti, kao i za sve koji teže zdravom načinu života. Njena redovna upotreba pomaže u detoksikaciji organizma, jačanju imunog sistema, poboljšanju izdržljivosti, regulisanju telesne mase, kao i u poboljšanju rada srca i varenja. Vegetarijanski i veganski prihvatljiv, bez konzervansa i lako svarljiv, čini San Sebastian Spirulinu idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

RecenzijeRecenzije

Ivan

Nakon samo nekoliko nedelja korišćenja San Sebastian Spiruline, osećam se energičnije i zdravije. Moja izdržljivost se znatno poboljšala, a i imuni sistem je jači. Preporučujem svima!

Jovana

San Sebastian Spirulina je pravo čudo! Pomogla mi je da smanjim telesnu masu i poboljšam svoju krvnu sliku. Idealno za moj veganski način ishrane.

Miloš

Kao profesionalni sportista, uvek tražim prirodne načine za poboljšanje performansi. San Sebastian Spirulina je postala neizostavni deo moje svakodnevne rutine. Fantastičan proizvod!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.