germixil

Trenutno gledate: Germixil

Pogledaj cenu
germixil

Germixil

Recenzija (351)

Germixil antiparazitno sredstvo uništava crijevne parazite, mikrobe i gljivice. Djeluje antimikrobno i antibakterijski te čisti organizam od štetnih mikroorganizama, jača imuni sistem te jača njegovu funciju. Germixil sadrži biljne sastojke koji čiste organizam i omogućavaju njegovo pravilno funkcionisanje.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 8

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastojci Germixil kapsula

Hmelj – čisti crijeva i uništava sve vrste parazita

Cimet – djeluje antibakterijski i antiparazitno i poboljšava rad crijeva

Ulje Timijana – ima antiparazitna i protuupalna svojstva

Buhač – uništava parazite i potiče njihovo izlučivanje iz organizma

Crvene alge – bore se protiv virusa, parazita i raznih vrsta mikroorganizama

Kako se koristi Germixil?

Germixil se preporučuje uzimati dva puta dnevno, ujutru i naveče. Germixil sredstvo se može koristiti i preventivno, protiv pojave parazita.

RecenzijeRecenzije

Marica

Imala sam nepodnošljive bolove u stomaku, nakon čega mi je ustanovljeno da imam parazite. Uzimala sam Germixil  dva puta u toku dana, i bolovi su prestali. Nakon mjesec dana sam ponovo uradila analizu i pokazalo se kako u mom organizmu nema više parazita.

Katica

Svaki put kada idem na putovanje nosim Germixil sa sobom. Odlično sredstvo ukoliko se brzo i efikasno  želite osloboditi neugodnih stomačnih virusa na putovanju.

Zoran

Zaista sjajan proizvod. Pomogao mi je da se oslobodim parazita u crijevima, a Germixil koristim i protiv stomačnih virusa posebno kada sam na putovanju.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.