Revita Blueberry Limited Edition

Trenutno gledate: Revita Blueberry Limited Edition

Pogledaj cenu
Revita Blueberry Limited Edition

Revita Blueberry Limited Edition

Recenzija (344)

Otkrijte snagu prirode sa Revita Blueberry Limited Edition (200g)! Ovaj osvežavajući napitak, obogaćen vitaminom C, ne samo da jača vaš imunitet, već je savršen izbor i za decu i za aktivne sportiste. Sada u limitiranom izdanju sa neodoljivim ukusom borovnice!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 56

Opis proizvodaOpis proizvoda

Revita Blueberry Limited Edition koristi snagu matičnog mleča i vitamina C. Matični mleč, poznat po svojim nutritivnim vrednostima, sadrži aminokiseline, vitamine B kompleksa, i lipide. Vitamin C doprinosi jačanju imunološkog sistema i umanjenju umora.

Zašto Odabrati Revita Blueberry?

Idealan za decu, sportiste, i sve koji su izloženi stresu i fizičkim naporima. Ovaj napitak nije samo ukusan, već i podstiče otpornost i mentalnu snagu.

Kako Koristiti: Jednostavno rastvorite granule u vodi i uživajte u osvežavajućem ukusu borovnice! Sa jednostavnim uputstvom za doziranje, Revita Blueberry je prilagođen svim uzrastima.

RecenzijeRecenzije

Jelena

Revita Blueberry je postao deo naše jutarnje rutine. Deca ga obožavaju, a i ja se osećam energičnije.

Marko

Kao dugogodišnji sportista, uvek tražim načine da ojačam svoj imunitet. Revita Blueberry mi pruža sve što mi treba u jednoj čaši.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.