Get1 Vitamin D3 2000 IU

Trenutno gledate: Get1 Vitamin D3 2000 IU

Pogledaj cenu
Get1 Vitamin D3 2000 IU

Get1 Vitamin D3 2000 IU

Recenzija (344)

✨ Unesite Sunce u Svoj Život! Sa GET1 Vitamin D3, doživite neprevaziđenu podršku za vaše kosti i imunitet. Ukoliko provodite malo vremena na suncu, ne unosite dovoljno vitamina D kroz ishranu, ili se borite sa zdravstvenim izazovima kao što su osteoporoza, ovaj dodatak ishrani je vaš ključ za bolje zdravlje. Ne čekajte – vaše telo zaslužuje najbolje!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

🌞 Zašto Izabrati GET1 Vitamin D3?

  • Optimalan Nivo Kalcijuma: GET1 Vitamin D3 direktno doprinosi normalnom nivou kalcijuma u krvi, ključnom za zdravlje vaših kostiju.
  • Snažan Imunitet: Ovaj proizvod jača imunološki odgovor vašeg organizma, štiteći vas od raznih zdravstvenih izazova.
  • Zdravlje Kostiju: Sa GET1 Vitamin D3, unapredite zdravlje svojih kostiju i smanjite rizik od osteoporoze i osteomalacije.

🛡️ Sastojci i Upotreba

GET1 Vitamin D3 sadrži 50μg (2000IU) Vitamina D3 po kapsuli. Preporučuje se jedna kapsula dnevno za odrasle osobe. Uvek se posavetujte sa svojim lekarom pre upotrebe.

⚠️ Važne Napomene

  • Sigurnost: U slučaju preosetljivosti na sastojke, prekinite upotrebu i konsultujte lekara.
  • Dijetetski Proizvod: Nije zamena za uravnoteženu ishranu i ne služi za dijagnozu ili lečenje bolesti.
  • Čuvanje: Rok upotrebe je 2 godine. Čuvati na suvom i tamnom mestu.

RecenzijeRecenzije

Nikolina

Od kada koristim GET1 Vitamin D3, osećam se mnogo bolje. Moj imunitet je jači, a i kosti su mi zdravije. Preporučujem svima!

Nemanja

Fantastičan proizvod! Posebno tokom zimskih meseci, kada nema dovoljno sunca. Osećam se energičnije i sveukupno zdravije.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.