Get1 Vitamini za oči

Trenutno gledate: Get1 Vitamini za oči

Pogledaj cenu
Get1 Vitamini za oči

Get1 Vitamini za oči

Recenzija (461)

Get1 Vitamini za Oči su vaš idealan partner u očuvanju zdravlja očiju. Formulacija bogata vitaminima A, E, B2, B5, selenom, cinkom, astaksantinom i L-karnozinom pruža sveobuhvatnu zaštitu. Savršeno za one koji provode mnogo vremena za računarom ili u vožnji noću.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 4

Opis proizvodaOpis proizvoda

Get1 Vitamini za Oči predstavljaju revolucionarni proizvod u očuvanju zdravlja i oštrine vida. Dizajnirani za osobe koje su izložene digitalnom ekranu, veštačkom svetlu ili imaju izazove sa vidom u noćnim uslovima, ovi vitamini pružaju optimalnu zaštitu. Sadrže 2668mg astaksantina, koji je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, kao i važne vitamine i minerale poput vitamina A, E, B2, B5, selen, L-karnozin, cink koji doprinose održavanju zdravlja očnih mišića i poboljšanju vida. Posebno su važni za osobe koje pate od nesanice, jer podstiču opuštanje i zdravlje očiju. Važno je napomenuti da je proizvod dijetetski i ne služi kao zamena za uravnoteženu ishranu, a pre upotrebe preporučujemo konsultaciju sa lekarom ili farmaceutom.

RecenzijeRecenzije

Vladan

Od kad koristim Get1 Vitamine za oči, primetio sam značajno poboljšanje u oštrini vida. Kao neko ko provodi sate za računarom, ovo je bio pravi spas!

Ksenija

Izvanredni vitamini! Oči mi više nisu umorne posle dugih vožnji noću. Preporučujem svima koji traže prirodno rešenje za zdravlje očiju.

Zoran

Nevjerovatan proizvod! Nakon korišćenja Get1 Vitamina, moj vid je oštriji, a oči manje naprezane. Plus, nema neželjenih efekata, što je veliki plus.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.