Terranova Kvercetin

Trenutno gledate: Terranova Kvercetin

Pogledaj cenu
Terranova Kvercetin

Terranova Kvercetin

Recenzija (443)

Osvobodite se polenskih alergija uz Terranova Kvercetin! Sa 50 kapsula u pakovanju, ovaj proizvod nudi antiinflamatornu zaštitu i sprečava oslobađanje histamina. Idealno rešenje za ublažavanje simptoma alergije. 🌼🛡️

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prirodna Obrana od Alergija

Terranova Kvercetin je dizajniran da umiri simptome polenske alergije. Sadrži kvercetin, prirodni antihistaminik, koji pomaže u smanjenju inflamatornih procesa i sprečava oslobađanje histamina, odgovornog za alergijske reakcije.

Jedinstveni Magnifood Kompleks

Naš proizvod sadrži jedinstveni Magnifood kompleks koji aktivira sve aktivne komponente, omogućavajući maksimalnu efikasnost. Prirodni sastojci kao što su list koprive, koren kurkume i cvet zove, doprinose jačanju imunološkog sistema.

Kako i Kada Koristiti

Za najbolje rezultate, preporučuje se korišćenje proizvoda mesec dana pre početka sezone alergija, kao i tokom trajanja alergijskih reakcija. Doziranje je jednostavno – 1-2 kapsule dnevno uz obrok.

Bezbednost i Kvalitet

Terranova Kvercetin je prirodan i bezbedan za upotrebu. Posebno obratite pažnju ukoliko ste na antihipertenzivnoj terapiji, zbog mogućeg dodatnog snižavanja pritiska. Vegetarijanski omot kapsule garantuje kvalitet i čistoću proizvoda.

RecenzijeRecenzije

Mirjana

Konačno, proizvod koji zaista deluje! Počela sam da koristim Terranova Kvercetin pre početka proleća i primetila sam ogromnu razliku. Simptomi polenske alergije su se znatno smanjili, a ja se osećam mnogo bolje.

Branislav

Svake godine sam se borio sa polenskom alergijom, ali od kako koristim Terranova Kvercetin, osećam se kao nov čovek. Veoma sam zadovoljan efikasnošću i prirodnim sastojcima. Preporučujem svima koji imaju slične probleme!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.