Gigant

Trenutno gledate: Gigant

Pogledaj cenu
Gigant

Gigant

Recenzija (772)

Gigant gel i lubrikant pojačava zadovoljstvo tokom odnosa i čini penis većim i do nekoliko centimetara. Gel sadrži biljne komponente i ne ostavlja tragove niti izaziva alergijske reakcije nakon nanošenja.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 60

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Gigant?

1. tjedan: povećani libido, povećana izdržljivost u krevetu
2. tjedan: odnos postaje duži i kvalitetniji, orgazam se može kontrolirati
3. tjedan: snažnija i duža erekcija
4. tjedan: penis je duži i do nekoliko centimetara

Kako se koristi Gigant?

Zagrijte gel na dlanovima, aktivirajući njegovo djelovanje a zatim umasirajte.

RecenzijeRecenzije

Alex

Probao sam raznorazne proizvode ali mi ništa nije dalo rezultate kao GIGANT gel. I ja i partnerka smo podjednako oduševljeni. 10 x bolji užitak uz nekoliko centimetara više.

Mihailo

Bio sam zadovoljan veličinom ali sam htio isprobati nešto novo. Kupio sam Gigant gel i vrijedilo je! Potpuno novo iskustvo. preporučujem svima

Antonio

Prvo sam primjećivao kako je za nijansu veći kada je u erekciji, ali mi je zato erekcija trajala duplo duže. Nastavio sam ga koristiti i počeo da sam primjećujem kako je sve veći. Prestao sam da ga koristim kada sam došao do 18 cm. Preporučujem svima, super stvar.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.