hondrowell

Trenutno gledate: Hondrowell

Pogledaj cenu
hondrowell

Hondrowell

Recenzija (380)

Hondrowell gel za zglobove djeluje protuupalno i potiče obnavljanje zglobova i hrskavice. Hondrowell ima anelgetski učinak te daje trenutni osjećaj olakšanja. Redovna upotreba Hondrowell gela spriječava bolove u zglobovima, potiče regeneraciju hrskavice te smanjuje rizik od razvoja i nastanka novih upala.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 56

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kada se koristi Hondrowell

  • uklanja edeme i upale,
  • sprječava grčeve i bolove,
  • obnavlja hrskavicu i zglobove,
  • obnavlja funkciju zglobova

Kako se koristi Hondrowell?

Malu količinu gela umasirajte na bolno područje. Postupak ponavljajte dva puta u toku dana.

RecenzijeRecenzije

Aleksandar

Nakon što sam uganuo koljeno trpio sam strašne bolove. Probao sam Hondrowell i bolovi su polako počeli da popuštaju. Moja majka takođe koristi Hordowell za  za artritis. Preporučujem svima!

Viktorija

Bolove u leđima sam rješavala tabletama za bolove, sve dok nisam otkrila Hondrowell. Svaki dan poslije posla umasiram Hondrowell i bolovi se više ne javljaju!

Nataša

Nakon 40 godina, počeli su bolovi u zglobovima a nedugo zatim dobila sam i razočaravajuću dijagnozu – reumatoidni artritis. Prijateljica mi je preporučila Hondrowell i pomogao mi je. Preporučujem svima koji imaju problematične zglobove, jer stvarno pomaže!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.