Hypertin

Trenutno gledate: Hypertin

Pogledaj cenu
Hypertin

Hypertin

Recenzija (474)

Čaj Hypertin je pomno izbalansirana, jedinstvena biljna mješavina napravljena tako da poveća cjelokupno zdravlje kardiovaskularnog sistema efikasnim regulisanjem povišenog krvnog pritiska, očne hipertenzije i drugih sličnih kardiovaskularnih bolesti. Hypertin se preporučuje svim osobama koje imaju problema sa povišenim pritiskom, holesterolom, kao i osobama koje žele očuvati svoje kardiovaskularno zdravlje te spriječiti nastanak hipertenzije

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Hypertin – sastav i djelovanje

Imela –  čisti nakupljene toksine i masnoće sa unutrašnjih zidova krvih sudova. Kao rezultat, spriječava se sužavanje krvnih sudova, poboljšava se protok krvi  i snižava se krvni pritisak te spriječava nastanak hipertenzije.

Šipak –  Opušta vene i poboljšava cirkulaciju krvi i daje im elastičnost. Na taj način smanjuje se mogućnost pojave varikoznih vena.

List breze – razrjeđuje krv i poboljšava njenu cirkulaciju. Uklanja kalcijumovu so i ostatke toksina unutar krvnih sudova. Otkucaji srca se vraćaju u normalan nivo. Simptomi aritmije i tahikardije i nagli bolovi u prsima nestaju.

Korijen valeriane – ublažava pritisak i tjeskobu, djeluje opuštajuće na cjelokupan organizam.

Glog – Smanjuje krvni pritisak te pomaže kod teškog disanja, vrtoglavice, jakog lupanja srca, nervoze i šumova u ušima.

Kako piti Hypertin čaj?

Jednu čajnu kašinu Hypertin čaja rastvoriti u 2 decilitra ključale vode, a zatim ostavite da odstoji minimalno 15 minuta. Dobijeni napitak procjedite i pijte nezaslađen. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Siniša

Nekad sam se osjećao starim iako sam imao svega 52 godine. Stalno sam pio tablete. Mislio sam da neću doživjeti penziju. Ali zahvaljujući Hypertin čaju zaboravio sam šta znači visoki krvni pritisak u roku od 2 mjeseca. Sada nastavljam svoj život kao mlad i zdrav čovjek

Lejla

Moja mama se nedavno počela žaliti na utrnulost prstiju. Doktor joj je preporučio čišćenje vena.Slučajno sam saznala za Hypertin.  Pozitivan efekat smo vidjeli za kratko vrijeme. Za nekoliko dana, moja mama je procvjetala. Nije se više žalila na prste. Utrnulost je nestala za otprilike mjesec i po. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osjeća se vrlo dobro. Postala je energičnija osoba.. Ovo je sjajan proizvod. Iskreno ga preporučujem.

Božica

Hypertin JE NAJBOLJI PROIZVOD!  Odgovarao mi je od prvog dana kada sam ga koristila. Krvni pritisak mi se smanjio, ali nastavila sam ga redovno koristiti . 3 sedmice kasnije više nisam imala problem sa pritiskom. Takođe su nestale i varikozne vene od kojih sam bolovala više od 10 godina. Ne znam da li i to ima veze s Hypertin, ali sam imala nekih ginekoloških problema i oni su nestali. Osjećam se kao mlada devojka.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.