Ave Avemalina

Trenutno gledate: Ave Avemalina

Pogledaj cenu
Ave Avemalina

Ave Avemalina

Recenzija (21)

Ave Avemalina: Vaš dnevni izvor vitamina i minerala. Ova moćna ‘ženska biljka’ u tabletama nudi bogatstvo vitamina B, C, E i minerala kao što su kalcijum, gvoždje i magnezijum. Posebno formulisano za podršku zdravlju ženskih organa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Ave Avemalina predstavlja revoluciju u prirodnoj podršci ženskom zdravlju. Svaka tableta sadrži koncentrovane ekstrakte lista maline, poznate kao ‘ženska biljka’, zbog svojih neverovatnih prednosti za zdravlje ženskih organa. Bogata vitaminima B, C i E, kao i esencijalnim mineralima poput kalcijuma, gvoždja, magnezijuma, kalijuma, selena, mangana i fosfora, Ave Avemalina je idealna za svakodnevnu upotrebu. Posebno se ističe alkaloid fragrin, koji pomaže u održavanju tonusa mišića karličnog dela i materice, čineći je nezaobilaznim dodatkom u režimu zdravlja svake žene. Bez obzira da li se borite sa specifičnim tegobama ili jednostavno želite da održavate svoje zdravlje, Ave Avemalina je savršen izbor.

RecenzijeRecenzije

Ruža

Otkako koristim Ave Avemalinu, osećam se mnogo bolje. Moji problemi sa menstrualnim ciklusom su se znatno smanjili, a i opšte sam zdravija. Preporučujem svima!

Vujadin

Nikada nisam verovala u moć biljnih suplemenata dok nisam probala Ave Avemalinu. Osećam se energičnije i moje telo mi je zahvalno. Plus, prirodno je!

Milana

Kao neko ko vodi računa o zdravlju, Ave Avemalina je postala neizostavni deo moje dnevne rutine. Sjajan izvor vitamina i minerala, a i odlično deluje na zdravlje ženskih organa.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.