imunomax

Trenutno gledate: ImunoMax

Pogledaj cenu
imunomax

ImunoMax

Recenzija (934)

ImunoMax kapsule za jačanje imuniteta sadrži sve neophodne nutrijente, vitamine i minerale za pravilno funkcionisanje organizma i očuvanje imunog sistema. Aktivna suplemenetacija ImunoMax sadrži prirodne aktivne sastojke koji vrše detoks i jačaju antioksidativni odbrambeni sistem organizma.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 72

Opis proizvodaOpis proizvoda

Glavni sastojci ImunoMax kapsula

Ekstrakt purpurne ehinaceje – djeluje kao antioksidanas i spriječava oksidativni stres organizma

Ekstrakt ćurokotovog ulja – djeluje kao prirodni antibiotik i antiseptik, jača imunitet i spriječava upalne procese u organizmu

Vitamin A, B1, B2, C, D3 i E – vitamini neophodni za pravilno funkcionisanje organizma i jačanje imunog sistema

Kako se koristi ImunoMax?

ImunoMax kapsule se piju jednom dnevno, po mogućnosti ujutru.

 

RecenzijeRecenzije

Tanja

Uvijek sam imala probleme sa imunim sistemom. Ni jedna gripa ili prehlada me nije zaobišla. Često sam se osjećala umornom bez nekog posebnog razloga. Počela sam uzimati ImunoMax i sad se puno bolje osjećam!!

Mirela

ImunoMax koristimo uvijek kada je sezona gripa, alergija ili prehlada. Niko u porodici nije bio bolestan već godinu dana! ImunoMax je naše omiljeno sredstvo za jačanje imuniteta!!

Ivana

Kad god da putujem. nosim ImunoMax sa sobom. Dešava se često da budem iscrpljena od putovanja, te se često vratim kući bolesna ili pokupim virus ili bakteriju. Od kad sam otkrila ImunoMax ne brinem više!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.