Trenutno gledate: Detoxic

Pogledaj cenu

Detoxic

Recenzija (682)

Detoxic je prirodni tretman namijenjen uklanjanju parazita i drugih oblika crva iz organizma. Pored eliminacije parazita iz organizma, Detoxic djeluje preventivno na parazite čuvajući zdravlje kompletnog organizma.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 112

Opis proizvodaOpis proizvoda

Glavni sastojci Detoxic kapsula

  • Karanfilčić: utiče na obnavljanje crijeva u ljudskom sistemu i podstiče prevazilaženje brojnih digestivnih problema kao što su naduvenost, iritacija, bolovi u stomaku i slično.
  • Hajdučka trava: ubija parazite i djeluje i na zaustavljanje vanjskog i unutrašnjeg krvarenja iz crijeva.
  • Biljka Crveni korijen: utiče na uništavanje parazita u svim fazama razvoja i poboljšava rad digestivnog trakta.
  • Ekstrakt sjemena grožđa sadrži antioksidanse koji štite ćelije od oštećenja i pomažu u prevenciji raznih bolesti.

Kako se koristi Detoxic?

Preporučuje se uzimanja Detoxic kapsula dva puta dnevno ili jednom ukoliko je riječ o prevenciji. Redovna upotreba pomaže da eliminišete već postojeće parazite u organizmu i spriječite razvijanje novih.

RecenzijeRecenzije

Kristina

Dobro sam pročitala sadržaj Detoxic i recenzije na internetu. Naravno, brinula sam se da li će mi pomoći ili ne. Odlučila sam da ga probam i strogo sam slijedila upute. Po završetku tretmana osjećala sam se kao potpuno druga osoba. Ponovo sam bila raspoložena i produktivnija. Svaki put kad pomislim kako su paraziti mogli porasti i do 38 cm srce mi zastane. Ovaj proizvod me je spasio

Dora

Ništa ne može više da upropasti godišnji odmor od vraćanja kući sa zdravstvenim problemima. Eto, tako je bilo meni kada sam napokon otišla u Lisabon i ispunila dugo priželjkivanu posjetu, a sve se završilo tako što sam se vratila sa parazitima koji su mi uzrokovili niz problema. I sama pomisao na to u mom organizmu…užas! Na preporuku prijateljice koja je imala sličan problem počela sam sa uzimanjem Detoxic kapsulica i za mjesec dana (čak i manje) sve je bilo riješeno. Ne mogu vam opisati to olakšanje, kako fizički, tako i na psihičkom nivou!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.