invisio

Trenutno gledate: Invisio

Pogledaj cenu
invisio

Invisio

Recenzija (514)

Invisio kapsule predstavljaju kompleks prirodnih ekstrakata koji utiču na zdravlje vida te potpuno eliminišu najčešće bolesti oka kod čovjeka. Invisio trenutno olakšava bol i napetost u očima te spriječava slabljenje vida i razvoj očnih bolesti.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Invisio?

  • Oblažava napetost i nadraženost očiju
  • Pojačava oštrinu vida, jača mrežnjaču oka,
  • Stimuliše nervne sinapse te obezbjeđuje jasan vid,
  • Osigurava ispravan fokus očne leće,
  • Ojačava kapilarnu cirkulaciju krvi,
  • eliminira rizik od nastanka opasnih bolesti oka,
  • Normalizira krvni tlak oka

 

RecenzijeRecenzije

Božica

Moja očna dioptrija se konstantno povećavala te u jednom trenutku nisam uopšte mogla da čitam. Koristila sam Invisio kapsule u nadi da će mi pomoći i zaista su mi pomogle. Moj vid se poboljšao i sada puno bolje vidim.

Damir

Radim kao programer i puno vremena provodim za računarom zbog čega se moj očni pritisak zajedno sa dioptrijom progresivno povećavao. Kolega sa posla mi je preporučio Iniviso i od tada ga redovno koristim. Moja dioptrija se ustabilila i nemam više problema sa glavoboljama.

Milanka

Mnogo sam sretna što sam pronašla Invisio! Ove kapsule su baš ono što mi je bilo potrebno! Objavit ću rat naočalama i kontaktnim lećama! I pobijedit ću! Mnogo ima pozitivnih komentara i sad ću probati. Obavijestit ću vas o rezultatima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.