Terranova CoQ10 30mg Complex

Trenutno gledate: Terranova CoQ10 30mg Complex

Pogledaj cenu
Terranova CoQ10 30mg Complex

Terranova CoQ10 30mg Complex

Recenzija (411)

Terranova CoQ10 30mg Kompleks – Vaš saveznik za zdravlje srca. Jača srce, povećava energiju i izdržljivost, idealan u stresnim periodima i za oporavak. Sadrži prirodne sastojke kao što su asai bobice i arabinogalaktan. Dnevna doza za vitalnost i bolji kvalitet života.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 88

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova CoQ10 30mg Kompleks je visokokvalitetni dodatak ishrani dizajniran da poboljša zdravlje vašeg srca i poveća ukupnu energiju. Ovaj jedinstveni patentirani kompleks sadrži CoQ10 koji je ključan za proizvodnju energije u mitohondrijama, pružajući podršku visoko energetskim ćelijama. Posebno je koristan za osobe sa srčanim problemima, kao i za one koji se oporavljaju od bolesti ili su izloženi visokim fizičkim i mentalnim naporima.

Svaka kapsula sadrži stabilizovane pirinčane mekinje, asai bobice, plod i list pasjeg trna, i list artičoke – sve prirodne sastojke koji doprinose jačanju srčanog mišića i povećanju izdržljivosti. Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno uz obrok za najbolje rezultate. Terranova CoQ10 Kompleks je siguran i efikasan način za očuvanje srčanog zdravlja i vitalnosti.

RecenzijeRecenzije

Ljubica

Nakon samo dve nedelje korišćenja Terranova CoQ10 kompleksa, osećam se mnogo energičnije i izdržljivije. Moje srce se čini jačim, a ja sam puna elana. Preporučujem svima!

Nikša

Kao neko ko se redovno suočava sa stresom na poslu, Terranova CoQ10 je bio pravo otkriće. Pomaže mi da ostanem fokusiran i pun energije tokom celog dana. Veoma sam zadovoljan!

Lidija

Posle operacije srca, moj doktor mi je preporučio Terranova CoQ10 kompleks. Rezultati su neverovatni – osećam se zdravije, snažnije i sa više energije. Ovo je postao deo moje svakodnevne rutine.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.