keto black

Trenutno gledate: Keto Black

Pogledaj cenu
keto black

Keto Black

Recenzija (733)

Keto Black prašak je nešto potpuno novo na našem tržištu. Ako želite da smršate a da pri tome ne gladujete. Onda je Keto Black pravi izbor za vas. Uz Keto Black jedi masti da smršaviš!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 84

Opis proizvodaOpis proizvoda

Uz Keto Black možeš jesti MASTI a pri tom da smršaviš!

Jer glavni cilj keto dijete jeste ograničiti unos ugljikohidrata, tako da nakon samo 7-10 dana možete unjeti tijelo u stanje ketoze. A ketoza je metabiločko stanje u kojem tijelo, umjesto ugljikohidrata počinje koristiti masti i ketonska tijela kao gorivo!

Vaša idealana KETO dijeta nasuprot stereotipovima! Uz vaš Keto Black prašak!

Kako djeluje Keto Black?

Organizam ne počinje odmah trošiti masti kao energiju. Obično to traje od 4 do 10 dana. Samo umjereni unos ugljikohidrata i aktivan stil života mogu jamčiti brzi početak ketoze.

  • Ubrzava lipolizu
  • Čisti tijelo od toksina
  • Blokira osjećaj gladi

RecenzijeRecenzije

Tina

Stvarno radi!!!! težina, koja je dugo i zamorno stajala na mjestu, počela se smanjivati ​​nakon Keto Black;)) Samo sam bila jako pospana, ali ako imate jak živčani sustav, onda to možete koristiti.

Tamara

Naručila sam ga još u proljeće. Jako volim jesti i nakon jela brzo dođe glad + bez slatkiša ne vidim smisao života. Kupila sam Keto Black da ubrzam metabolizam i smanjim želju za jelom.

Sanja

Izgubila sam 10 kg u mjesec dana. Da razumijete, bez Keto Black bih smršavila maksimalno 3 kg, a to je malo vjerojatno. Usput, bio sam vrlo zadovoljan sastavom lijeka – ništa suvišno, sve je na kućištu)

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.