Mollers Omega 3 - ukus limun 250ml

Trenutno gledate: Mollers Omega 3 – ukus limun 250ml

Pogledaj cenu
Mollers Omega 3 - ukus limun 250ml

Mollers Omega 3 – ukus limun 250ml

Recenzija (345)

Ojačajte zdravlje vaše porodice uz Möller’s Omega-3 sa prijatnim ukusom limuna! Ovo prirodno ulje jetre bakalara pruža optimalnu apsorpciju i iskoristivost EPA i DHA masnih kiselina. Sa dodatkom vitamina D i E, Möller’s Omega-3 podržava imunitet i zdravlje kostiju, dok vitamin A doprinosi oštrom vidu.🍋🛡️

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zašto izabrati Möller’s Omega-3?

Möller’s Omega-3 ulje iz jetre bakalara predstavlja superiorniji izbor u odnosu na druge izvore Omega-3 masnih kiselina. Njegova jedinstvena formula omogućava stabilnost, bržu apsorpciju i bolju iskoristivost EPA i DHA.

Zdravstvene prednosti:

  • Srčani mišić: 1,2g Omega-3 masnih kiselina po porciji za normalan rad srca.
  • Krvni pritisak i masnoće: Pomaže u održavanju stabilnog pritiska i normalnih nivoa masnoća u krvi.
  • Jačanje imuniteta: Vitamin D i E za snažan imunološki sistem i zdrave kosti.
  • Vid i oštrina: Vitamin A za poboljšanje vida.

Ukus i Doziranje: Svakodnevna doza od samo jedne male kašike (5ml) pruža značajne količine DHA i EPA, ekvivalentne oko 500g svežeg bakalara. A uz to, prijatan ukus limuna čini ga odličnim izborom za svakodnevnu upotrebu!

RecenzijeRecenzije

Jelena

Već mesecima koristim Möller’s Omega-3 za celu porodicu. Neverovatno je kako se svi osećamo zdravije. Posebno smo zadovoljni što nema onog ribljeg ukusa, već prijatne limunade. Toplo preporučujem!

Marko

Bio sam skeptičan prema dodacima ishrani, ali Möller’s Omega-3 me je potpuno promenio. Vidno bolje spavam, osećam se energičnije i moj kardiolog je zadovoljan mojim krvnim pritiskom. Ukus limuna je samo plus!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.