Nature Essential-Maca

Trenutno gledate: Nature Essential-Maca

Pogledaj cenu
Nature Essential-Maca

Nature Essential-Maca

Recenzija (405)

Nature Essential Maca kapsule nude prirodno rešenje za povećanje vitalnosti i zdravlja. Sa 500 mg praha korena Make u svakoj kapsuli, ovaj proizvod pomaže u održavanju zdravlja kostiju, seksualne funkcije i balansiranju hormona. Idealno za borbu protiv umora i stresa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prirodni Izvor Vitalnosti

Nature Essential Maca kapsule sadrže 100% prirodni prah peruanske Make. Ovaj adaptogen je poznat po svojoj sposobnosti da povećava izdržljivost, vitalnost i otpornost organizma na stres.

Zdravlje i Seksualna Funkcija

Maca je tradicionalno korišćena kao afrodizijak, a zahvaljujući bogatom sadržaju minerala, masnih kiselina i aminokiselina, doprinosi održavanju zdrave seksualne funkcije kod muškaraca i žena. Takođe, pomaže u regulaciji hormonskog balansa i podržava zdravlje štitaste žlezde.

Pomoć u Menopauzi i Hormonskim Disbalansima

Bogata kalcijumom i magnezijumom, Maca je izuzetno korisna za žene u menopauzi i one koje se bore sa hormonskim disbalansom. Pruža podršku kostima i opštem zdravlju.

RecenzijeRecenzije

Ivan

Od kada koristim Nature Essential Maca, osećam se puno energičnije i izdržljivije. Moj libido se takođe poboljšao. Definitivno preporučujem!

Marija

Maca kapsule su mi mnogo pomogle tokom menopauze. Osećam se stabilnije i manje umorno. Vrlo zadovoljna proizvodom.

Danka

Nature Essential Maca je postao deo moje dnevne rutine. Pomaže mi da ostanem fokusirana i puna energije tokom celog dana.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.