nefrofix

Trenutno gledate: Nefrofix

Pogledaj cenu
nefrofix

Nefrofix

Recenzija (319)

Nefrofix je mješavina pomno biranih biljnih vrsta koja podržava zdravlje bubrežne funkcije i urinarnog trakta. Nefrofix hidrira organizam i na prirodan način potiče izlučivanje viška tečnosti, toksina i bakterija. Omogućava pojačan unos antioksidanasa koji čuvaju zdravlje čitavog organizma i važna je pomoć u kontroli i liječenju bolesti bubrega i mokraćnih organa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 0

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Nefrofix čajne mješavine

  •  Kukuruzna svila pospješuje izlučivanje urina, pomaže liječenju infekcije mokraćnih kanala, smiruje upalu mjehura i blagotvorno djeluje na zdravlje urinarnog trakta i bubrega. 
  •  Konjski rep (rastavić, preslica) djeluje kao diuretik i pomaže izmokravanju, olakšava grčeve u mjehuru i izbacivanje sitnih bubrežnih kamenaca, smiruje će infekcije i upale mokraćnih kanala.
  •  Medvjetka (uva) ublažava simptome infekcije donjeg urinarnog trakta, ublažava osjećaj peckanja pri mokrenju, smanjuje učestalost mokrenja, ublažava upalu bešike, upalu bubrega i pomaže liječenju kamena i pijeska u mokraćnim kanalima.
  •  Breza će stimulirati proizvodnju urina, očistiti mokraćne kanale, pomoći da se zaliječe upale i infekcije urinarnog trakta i spriječiti formiranje pijeska u bubrezima.
  •  Pirevina (pirika) pomaže izlučivanje kamenca iz bubrega, smiruje upalu bubrega, pomaže kod svih upala mokraćnih kanala i djeluje kao diuretik i pročišćivač organizma.
  •  Korijen zečjeg trna pospješuje mokrenje, smiruje upalu mjehura, spriječava pojavu pijeska i kamena u bubrezima.
  •  Slatki korijen djeluje protuupalno, pojačva obranu od infekcija i pomaže smirivanju tegoba kod bolesti bubrega.

Kako uzimati Nefrofix

-2 čajne žlice potopite u 2 dcl vode

-Vodu zagrijete do ključanja

-Ostavite između 15 i 30 minuta da se ohladi u poklopljenoj posudi uz povremeno miješanje

-Mješavinu procijedite

 

RecenzijeRecenzije

Tarik

Uspio sam se zauvjek rješiti bubrežne insuficijencije. I sve to zahvaljujući ispravnom liječenju. I to sve zahvaljujući NefroFix prepratu. Koristio sam ga 2 puta dnevno. Postepeno su bubrezi počeli normalno raditi i izbacivati mokraću. Prošlo je već pola godina nakon liječenja. Povratka bolesti nije bilo. Sve je dobro.

Siniša

Imam kamenje u bubrezima. Nisam mogao normalno raditi i živjeti. Pio sam tablete, ali mi nisu pomagale. Kamenje je raslo. Doktor mi je savjetovao operaciju. Ali dok sam čekao da stignem na red, žena je našla NefroFix. Pio sam ga mjesec dana i kamenje se istopilo kao da ga nikad nije ni bilo. Nisam ni primijetio kako se pijesak izbacivao. Nije bilo nelagode niti boli. Osjećam se fantastično.

Ana

Uz Nefrofix, bolovi u donjem dijelu kičme su prošli, nestala je upala, mokrenje se normalizovalo. Da sam odmah počela s pravilnim liječenjem, ne bih imala problem sa bubrezima. A glavno je što sad nemam problem s bubrezima. Veoma sam zadovoljna.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.