Trenutno gledate: Tourmaline SPA Shower

Pogledaj cenu

Tourmaline SPA Shower

Recenzija (386)

Tourmaline SPA Shower jonizirajuća glava za tuš napravljena je pomoću posebne Japanske tehnologije tako da u sebi sadrži granule koje joniziraju vodu mineralima i na taj način stvaraju SPA efekat.. Voda postaje prirodno jonzirana prirodnim mineralima i pročišćena od kamenca i nečistoća.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Tourmaline Spa Shower tuš sa spa efektom će vam podići raspoloženje i učiniti da se osjećate svježije i odmornije!  Ionizirajuća glava za tuš brzo čisti vodu i štiti vašu kožu od štetnih elemenata u njoj. Voda postaje prirodno ionizirana prirodnim mineralima. Na taj način dobivate SPA terapiju iz udobnosti sopstvenog doma!

Prednosti Tourmaline SPA Shower tuša:

  • Blagotvorno djeluje na zdravlje kose i kože
  • Minerali iz vode djeluju okrepljujuće i opuštajuće
  • Pročišćava vodu od kamenca i nečistoća

Karakteristike Tourmaline SPA Shower tuša

Egronomski oblik glave tuša omogućava njegovo pouzdano prianjanje. Lako i jednostavno se ugrađuje u svako crijevo tuša.

RecenzijeRecenzije

Ante

SPA Shower mi uvijek pomaže da se opustim poslije napornog radnog dana. Osim toga, kvalitet mog sna se takođe poboljšao!

Lucija

Shower SPA sam dobila na poklon od dečka. Od kad ga imam u svojoj kupaoni primjetila sam da mi je kosa puna ljepša i zdravija a lice svježije. Pročišćava vodu i djeluje opuštauće. Super!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.