nicozero

Trenutno gledate: Nicozero

Pogledaj cenu
nicozero

Nicozero

Recenzija (392)

Nicozero je sprej koji pomaže oslobađanju od nikotinske zavisnosti. Postepeno čisti organizam od nikotina i smanjuje osjećaj zavisnosti kroz samo 4 tjedna. Nicozero oslobađa fizičke i psihičke potrebe o cigaretama na potpuno prirodan način.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Nicozero?

-NicoZero sadrži aktivne prirodne sastojke koji detoksifikuju organizam i postepeno ga oslobađaju nikotina.

-Nakon što je vaš organizam potpuno oslobođen od nikotina, kreće period od njegovog odvikavanja

– NicoZero sprej sadrži sastojke koji stvaraju neugodan osjećaj prilikom pušenja cigarete pri čemu se postepeno oslobađate navike pušenja

-Na kraju tretmana, vaše tijelo je potpuno očišćeno od toksina, i ne javlja se potreba za cigaretama

Kako se koristi NicoZero?

NicoZero sprej se koristi po potrebi. Svaki put kada vam se javi potreba za cigaretama koristite NicoZero sprej i ova potreba će postepeno nestajati.

RecenzijeRecenzije

Daniel

Pušio sam od 14 godina. Sada imam 39 godina, i samo prije godinu dana uspio sam se riješiti ovisnosti o nikotinu uz pomoć NicoZero.

Stefan

Među svim načinima kako se oprostiti od pušenja, NicoZero je možda jedini učinkovit.U to sam se uvjerio iz vlastitog iskustva. Trebala su mi tri tjedna da ugasim posljednju cigaretu u životu i odlučim da se više neću ponovno pušiti. Hvala proizvođačima na ovom alatu!

Ana

Bila mi je prijateljica, podrška, način da se zabavim. Sada razumijem koliko sam bila glupa jer sam se obmanjivala, jer jednostavno nisam mogla prestati pušiti. I sve one metode koje sam pokušao nisu bile samo marketinški trik.Pišem recenziju o NicoZero, jer mi je upravo on pomogao da ZAUVIJEK prestanem pušiti. Zahvaljujući ovom prekrasnom lijeku, nisam pušila 8 mjeseci i sigurno znam da se nikad neću vratiti ovoj ovisnosti.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.