Trenutno gledate: Pure Gold

Pogledaj cenu

Pure Gold

Recenzija (633)

Pure Gold krema za podmlađivanje kože je potpuno prirodan eliksir nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji djeluju kao antioksidansi koji regenerišu kožu i vraćaju joj mladost i sjaj. Pure Gold krema na prirodan način revitalizuje kožu, usporava starenje, pomaže pri uklanjanju bora i dubinski čisti pore.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastojci Pure Gold kreme

Zlato: u starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo za održavanje mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika u kožu, stimuliše cirkulaciju krvi.

Kavijar:  preventivno deluje na pojavu bora, revitalizuje i hrani kožu i za dubinsko čisti pore. Kavijar  aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži. Pure Gold krema sadrži visoku koncentraciju kavijara, što je veoma pogodno sa zreliju, suvu i stresom ugroženu kožu.

 

RecenzijeRecenzije

Brankica

Pure Gold, za moje 64 godine je potpuni pogodak. Koža na licu je zategnuta više nego obično, meka je i veoma čista. Pure Gold sam dobila od prijateljice da probam, i od tada se ne odvajam od nje.

Ana

Treba voditi računa o sebi. Gledajući TV, vidim modele koji izgledaju fenomenalno, koža im je fenomenalna. Probala sam i ja tako da izgledam sa raznim preparatima, ali sa PURE GOLD kremom, sve je došlo na svoje mesto.

Marija

Godinama se mučim sa mitiserima, duboko otvorenim porama, i veoma masnom kožom. PURE GOLD krema je posle nekog vremena upotrebe dala vrhunske rezultate. Sada moja koža izgleda fenomenalno, a i osećam se tako.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.