acnex

Trenutno gledate: Acnex

Pogledaj cenu
acnex

Acnex

Recenzija (643)

Prirodni preparat na bazi ulja australijskog čajevca – Acnex trajno uklanja i najteži oblik akni te ublažava upale i infekcije kože. Pirodni sastojci Acnex ulja njeguju iritiranu kožu, smanjuju i čiste pore dajući joj prirodni sjaj i zategnutost.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Acnex?

  • Njeguje iritiranu kožu
  • Ublažava infekcije
  • Pomaže zarastanje rana
  • Dezinfikuje kožu lice

Kako se koristi Acnex?

Upustvo za upotrebu dobijete uz preparat. Formula preparata i omjer sastojaka prilagođeni su svim tipovima kože kao i svim vrstama akni.

 

RecenzijeRecenzije

Abdulah

Prije nego sam uzeo Acnex imao sam akne posljednji put u srednjoj školi. Međutim nedavno mi se pojavio veliki broj njih najviše na ramenima. Nakon što sam saznao  za Acnex i koristio sam ga nakon tuširanja svakodnevno i uspio sam riješiti svoj problem sa aknama.

Belma

Za mene je Acnex postao pravi spas. Prije nekoliko sedmica imala sam nevjerovatnu infekciju po leđima. Kao da sam tinejdžerka. Acnex mi je preporučila drugairica. Nisam pretjerano razmišljala samo sam odlučila da probam. Koristila sam redovno. Dala mi je još neku kremu i tako sam u potpunosti riješila svoj problem.Da toga nije bilo stvarno ne znam da li bih uopšte ikad ponovo otišla na plažu.

Lejla

Nakon nekoliko dana akne su počele da se povlače i smiruju. Jako sam srećna što sam otkrila Acnex.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.