Puri Hot

Trenutno gledate: Puri Hot

Pogledaj cenu
Puri Hot

Puri Hot

Recenzija (667)

Puri Hot je preparat protiv bolova izazvanih reumom, artritisom, išijasom, bolovima u zglobovima i mišićima. Ublažava bol i upalne procese tetiva i ligamenata. Puri Hot se posebno preporučuje kod sportskih povreda.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 4

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Puri Hot?

Odmah nakon nanošenja Puri Hot gela, dolazi do duboke penetracije u tkiva, pri čemu ubrzo prestaje bol, usljed pojačane krvne cirkulacije koju generiše ovaj gel. Redovnom upotrebom Puri Hot gela u većini slučajeva dolazi do trajnog oslobođenja od bolova.

Sastojci Puri Hot gela

Capsaicin (Ljuta papirka) – ima antireumatsko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi kao  sredstvo za lokalno ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima

Junisperus Communis (Kleka) – ova biljka ima dugu tradiciju upotrebe u čajnim mešavinama i melemima protiv reumatizma, gihta i reumatoidnog artritisa.

Menta –  djeluje kao kao lijek protiv mnogih bolova, upala i infekcija, zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka u listu biljke. Aktivni sastojci djeluju smirujuće te ublažavaju upalu.

Kako se koristi Puri Hot?

Umasirajte gel na bolno područje, dva puta u toku dana. Postupak je moguće ponavljati po potrebi, više puta u toku dana. Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana.

RecenzijeRecenzije

Živojin

Mogu samo da se zahvalim koleginici Mariji iz kancelarije koja mi je preporučila Puri Hot Gel. Imao sam ozbiljnih problema sa bolom u desnom laktu i zglobovima ruke. Brzo mi je otklonio bol. Malo sam bio sumnjičav, ali se itekako isplatilo. Hvala Marija.

Sandra

Pre oko nepunih godinu dana sam povredila rame za vreme treninga. Probala sam razne kreme i preparate, uzimala tablete protiv bolova, ali na svu sreću PURI HOT GEL je rešio stvar. Drago mi je da sam pronašla ovako dobar eliksir. Topla preporuka svima.

Ratko

Bol u leđima za čoveka u 80-tim godinama nije ništa začuđujuće. Moja supruga je na preporuku naših komšija nabavila PURI HOT GEL, i od tada smo oboje vezani za njega svakodnevno.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.