Trenutno gledate: Purilipid

Pogledaj cenu

Purilipid

Recenzija (815)

Purilipid kapsule na bazi biljnih voskova koriste se za regulisanje holesterola i poboljšanje opšteg zdravlja organizma. Korištenjem Purilipid suplemenata možete smanjiti nivo lošeg holesterola, rizik od srčanih bolesti te regulisati metaboličke procese u organizmu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Purilipid kapsula

Purilipid suplement sadrži sve aktivne sastojke koji pomažu organizmu da se oslobodi lošeg holesterola. Sastojci su potpuno prirodni te ne postoji mogućnost od nuspojava.

  • Ekstrakt artičoke: blagotvorno deluje na snižavanje holesterola u organizmu
  • Ekstrakt sikavice: povećava nivo „dobrog holesterola“
  • Ekstrakt sjemenki grožđa: čuvaju zdravlje krvnih sudova

Kako se koristi Purilipid?

Preporučeno dnevna upotreba je jedna kapsula dnevno, nakon obroka. Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

RecenzijeRecenzije

Dušan

Dugo vremena sam se borio sa povišenim holestrolom i viškom kilograma. Uz Purilipid uspio sam istovremeno skinuti višak kilograma i sniziti nivo holesterola u organizmu.

Zlatko

Nikad nisam imao problema sa viškom kilograma, ljekar mi je rekao da imam povišen holesterol i da treba da pripazim na svoje zdravlje. Uz Purilipid kapsule uspio sam povratiti nivo holesterola u normalno stanje, ali i dan danas pazim na ishranu i gledam da se što više krećem.

 

Mile

U mojoj porodici skoro svi da su imali problema sa visokim pritiskom i holesterolom. Upravo zbog toga nisam htio da i mene prati isti problem. Doktori su mi sugerisali da čuvam svoje zdravlje i ja sam poručio Purilipid kako bi povećao nivo dobrog holesterola i smanjio loš. Nalazi su mi odlični, prezadovoljan sam.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.