rastanol

Trenutno gledate: Rastanol

Pogledaj cenu
rastanol

Rastanol

Recenzija (582)

Rastanol čajna mješavina na bazi rastavića poboljšava pravilan rad bubrega te pomaže pri njihovom čišćenju od kamenca i pijeska. Rastanol ublažava simptome upale bubrega i bubrežnih kanala kao što su učestalo i otežano mokrenje.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Glavni sastojci Rastanol čajne mješavine:

Rastavić biljka: Rastavić ide u sastav čajnih mešavina za izbacivanje kamena u bubregu i za čišćenje kompletnog organizma. Takođe smiruje upalne procese u organizmu.

List breze: Čaj od breze vrlo učinkovito djeluje kod problema mokraćnog mjehura i cijelog mokraćnog trakta kao što su cistitis i uretritis, zatim bubrega kao i problema vezanih za kamen i pijesak u bubrezima.

Biljka Petrovac: kod lokalne primjene pokazuje antiupalno dejstvo. U narodnoj medicini upotrebljava se i kod bolesti jetre, i oboljenja bubrega i bešike.

Kako se koristi i dozira Rastanol čaj?

Dvije kafene kašike Rastanol čaja ubaciti u 2 decilitra vrele vode i ostaviti da odstoji 20 minuta. Čaj se preporučuje piti dva puta u toku dana.

RecenzijeRecenzije

Petar

Voda u Srbiji je jako teška i zbog teških minarala i mnogo kamence u vodi koju pijemo bez obzira na vaše godine i uzrast svi pre ili kasnije imaju problema sa peskom ili kamenom u bubrezima. Moji užasni bolovi su poželi sa 29 godina problem je u tome što pijem malo vode i a voda je potrebna da bi se bubrezi ispirali i da bi se netaložil kamenac i pesak. Pronašao sa Rastanol preko interneta i hvala bogu da se moj problem konačno rešen.

Ivana

Imala sam užasne bolove nisam mogla noćima da spavam kao da su me rezali nožem po stomaku. Moj lekar mi je proporčio prirodan preparat koji sadrži 15 aktivnih sastojaka Rastanol. Popila sam dve kutije i nakon samo 2 nedelje na poslednjem pregledu kamen u bubregu se smanjio i izašao kroz mokraćni kanal. Hvala vam za ovaj divan preparat.

Sanela

Patim se sa bolom u zadnjem delu ledja več duže vreme i uvek sam mislila da je to od promaje jer sam konstantno na otovrenom prostoru. Bila sam kod leakra i saznala da imam kamen bugregu i da treba da se operiše. Nisam naravno htela da idem na operaciju i istraživanjem interneta naišla sam na preparat Rastanol. Rastanol je prepar na biljnoj osnovi koji mi je pomogao da se rešim kamena u bubregu. Čaj sam pila mesec dana i kamen sa smanjo na takvu veličinu da je uspeo da izadje kroz mokraćni kanal. Bila sam sretna jer nisam morala da idem na operaciju. I moje tegobe su završene. Hvala vam

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.