reumatin

Trenutno gledate: Reumatin

Pogledaj cenu
reumatin

Reumatin

Recenzija (450)

Reumatin predstavlja čajnu mješavinu koja ublažava simptome reumatizma poput bolova u zglobovima, ramenima i vratu, Reumatin ublažava bolove izazvane promjenom vremena i naglim promjena položaja. Aktivni sastojci čaja ublažavaju bolove u zglobovima, mišićima i tetivama.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 4

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Reumatin čajne mješavine

Biljka Dan-Noć: biljka koja se preporučuje kod raznih reumatskih bolesti, artritičnih promena na zglobovima, i kod probleme ateroskleroze

Žalfija: biljka Žalfija koristi se pri liječenju mnogobrojnih upalnih bolesti u koje spadaju i upalne bolesti zglobova

Hajdučka trava: U narodnoj medicini je poznato njezino ljekovito dejstvo u smirivanju upala kože i sluzokože ali i upala zglobova. 

Kako se koristi Reumatin?

U vrelu vodu dodajte 2 kafene kašike Reumatin čajne mješavine te ostavite da ostoji 20 minuta. Čaj nakon toga procjedite i pijte dva puta u toku dana.

RecenzijeRecenzije

Jovan

Pre nekih 6 meseci počele su ruke i noge da me bole delovi gde su zglobovi. Uglavno se to desavalo na promenu vremena sa prelaska iz leta u zimu koža oko zglobova je bila crvena i upaljena. Otišao sam kod doktora koji mi je preporučio čaj Reumatin. Trenutno pijem ovaj preparat i pomaže mi kod reumatizma. Čaj je mešavina 8 vrsta lekovitih trava i starno mi pomaže. Preporučujem.

Irina

Moja istorija reumatima počinje još od pre 10 godina uvek sam koristila kreme koje su efikasne ali samo kada ih koristiš Gelovi koji hlada greju sve je to isto pomaže trenitno ali ne na duži period vremena. Bolovi su postali užsni nisam mogla da spavam izglubila sam apetit i izršavila. Preporučili su mi Reumatin sredstvo na prirodnoj osnovi. Reumatin pijem redovno i moje stanje je stalo mnogo bolje nego pre. Hvala Vam!

Milana

Pojavili su se bolovi u ledjima i kolenima nisam znala šta je. Odlaskom kod doktora rečeno mi je da imam reumatizam. Nisam oklevala odmah sam poručila Reumatin jer sam čitala da je jako dobar i mnogima pomaže. Sada pijem ovaj preparat držim odredjenu dijetu i mnogo bolje se osećam a bolovi su prošli kao rukom odnešeni !

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.