menomin forte

Trenutno gledate: Menomin Forte

Pogledaj cenu
menomin forte

Menomin Forte

Recenzija (309)

Menomin Forte namjenjen je svim ženama u menopauzi. U to vrijeme neki su vitamini i minerali posebno važni. Svaka kapsula Menomin Forte sadrži kompleks vitamina i minerala koji sudjeluju u regulaciji hormonalne aktivnosti. Prirodna formula Menomin Forte pruža tijelu sve vitamine i minerale koji mu omogućuju da se bezbolno nosi sa tegobama menopauze.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Menomin Forte kapsula

Ekstrakt kadulje i cimeta – sadrže komponente za regulaciju hormonske ravnoteže i metabolizma

Vitamin C i hijaluronska kiselina – moćni antioksidanti bore se protiv slobodnih radikala koji doprinose starenju. Hijaluronska kiselina pomaže u očuvanju zdravlja kože, kose i noktiju.

Ekstrakt peruanske Mace – normalizuje hormonalne promjene u organizmu i ublažava simprome poput pretjeranog znojenja, valunga i promjena raspoloženja.

Kako uzimati Menomin Forte?

Jednu kapsulu Menomin Forte dodatka prehrani uzimati sa dosta tečnosti.

RecenzijeRecenzije

Ana Marija

Stalni valunzi, promjene raspoloženja, znojenje – sve su to bili klasični simptomi menopauze koji su i mene mučili. Sve dok nisam počela da koristim Menomin Forte. Od tada nemam više klimakteričnih tegoba i osjećam se bolje.

Ana

Svaka žena treba posebno da se pazi u periodu menopauze. I sama vodim računa o svom zdravlju i znam koliko je tijelu neophodna dovoljna količina vitamina i minerala u ovom periodu. Zbog toga uzimam Menomin Forte i zadovoljna sam. Menopauzu uopće ne osjetim.

Nataša

Prijateljica mi je preporučula Menomin Forte i od tada ga neprestano koristim. Ranije sam imala problema sa pretjeranim znojenjem i promjenama raspoloženja ali sada je to prošlost. Presrećna sam a i moji ukućani takođe, jer ovaj period puno lakše podnosim.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.