Shangrila Melius Set Biljne kapi i Krema Herba Melius

Trenutno gledate: Shangrila Melius Set Biljne kapi i Krema Herba Melius

Pogledaj cenu
Shangrila Melius Set Biljne kapi i Krema Herba Melius

Shangrila Melius Set Biljne kapi i Krema Herba Melius

Recenzija (385)

Shangrila Melius Set kombinuje moć biljnih kapi Cardio Elixir za regulaciju krvnog pritiska i Herba Melius kremu sa efektom grejanja. Obezbedite sebi prirodnu negu i podršku za zdravo srce i cirkulaciju.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Shangrila Melius Set je vaš novi saveznik u borbi za bolje zdravlje. Set sadrži dva proizvoda: Biljne Kapi Cardio Elixir i Herba Melius Kremu. Cardio Elixir kapi su formulisane sa 9 vrsta lekovitih biljaka, uključujući glog, maslačak, i belu imelu, pružajući prirodnu podršku za regulisanje krvnog pritiska, poboljšanje cirkulacije i jačanje imuniteta. Herba Melius krema sa efektom grejanja sadrži bogat izbor biljnih ekstrakata, uključujući hajdučku travu i ruzmarin, idealna za masažu i ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima. Ova kombinacija proizvoda pruža sveobuhvatnu podršku za vaše zdravlje srca i cirkulaciju, uz dodatnu korist za ublažavanje bolova i poboljšanje pokretljivosti.

RecenzijeRecenzije

Siniša

Nakon samo nekoliko nedelja korišćenja Shangrila Melius seta, osetio sam znatno poboljšanje u regulaciji mog krvnog pritiska. Biljne kapi su čudo!

Ksenija

Herba Melius krema je postala moj spas za bolove u zglobovima. Efekat grejanja pruža trenutno olakšanje i pomaže mi da se lakše krećem.

Vuksan

Shangrila Melius Set je promenio moj život! Bolje spavam, osećam se energičnije i moje opšte zdravstveno stanje se popravilo. Preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.