silane guard

Trenutno gledate: Silane Guard

Pogledaj cenu
silane guard

Silane Guard

Recenzija (317)

Tehnologija Silane Guard sredstva održava čvrstoću premaza i osigurava glatku i sjajnu površinu automobila. Ova prevlaka čuva površinu vašeg automobila više od 12 mjeseci štiteći ga od ogrebotina, mrlja i korozije.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 52

Opis proizvodaOpis proizvoda

Rezultati korištenja Silane Guard premaza

Tekućina prodire u pukotine, mikrokirove i ispunjava ih, zamrzava i stvara čvrsti sloj na molekularnoj razini. Za razliku od klasičnih lakova, rezultirajući film traje godinu i duže.

silane guard premaz 2

silane guard premaz

Kako se koristi Silane Guard?

Nanesite otopinu Silane Guard sredstva na spužvicu i obilno razmažite. Sačekajte da se osuši 10 minuta, a zatim bez pritiska obrišite laganom tkaninom. Postupak ponoviti u više slojeva kako bi se stvorio deblji film, sa dugoročnim učinkom.

RecenzijeRecenzije

Luka

Izvrsna stvar, kao da sam tek izvezao automobil iz autosalona. Značajno poboljšava izgled automobila i što je najvažnije štiti ga od spoljnjih utjecaja.

Daniel

Kupio sam Silane Guard kako bih zaštitio automobil od ogrebotina i spoljnjih utjecaja. Nakon prvog premaza automobil je ponovo dobio stari sjaj! Odlična stvar ukoliko kao i ja vodite računa o izgledu svog automobila.

Olivera

Suprug mi se uvijek žali kako izgrebem automobil ali nakon što smo krenuli sa korištenjem Silane Guard ne strahujemo više. Ovaj zaštitni premaz štiti automobil od ogrebotina i korozije. Sjajna stvar!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.