steam brush

Trenutno gledate: Steam Brush

Pogledaj cenu
steam brush

Steam Brush

Recenzija (325)

Steam Brush parni čistač dubinski i efikasno čisti sve vrste tkanina, a zahvaljujući visokotemperaturnom programu učikovito uništava bakterije, viruse i grinje, Dubinski čisti i uklanja fleke sa površina kao što su tepisi, odjeća, sjedala na automobilu i slično.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 76

Opis proizvodaOpis proizvoda

Za šta se koristi Steam Brush

-Čisti fleke sa tepiha

-Skida tvrdokorne fleke sa odjeće i namještaja

-Dubinski čisti površine automobila

– Glača odjeću bez oštećenja tkanine

Kako se koristi Steam Brush

Pomoću mjerne čaše ulijte 100 ml čiste vode u spremnik i zatvorite poklopac. (Ova zapremina je dovoljna za 15 minuta neprekidnog pranja.) Gornja ploča četke izrađena je od prozirne plastike, tako da možete nadzirati protok vode u odjeljku i ponovo je zatvoriti ako je potrebno.
Priključite parnu četku na izvor napajanja.
Uređaj je spreman za korištenje čim se indikator zagrijavanja ugasi i započne proizvodnja pare. Da biste prilagodili snagu i površinu ispušne pare, pritisnite gumb za paru koji se nalazi na ručici uređaja.
Nakon peglanja i čišćenja, preostalu tekućinu izbacite iz odjeljka za vodu i uklonite mlaznicu.

– Ne koristite parnu četku ako u spremniku nema vode;
-Nemojte ulijevati deterdžente, aerosole ili kemikalije u odjeljak za vodu;;
-Pritisnite dugme za paru samo kad se indikator grijanja isključi i isključi kad ga ponovno uključite. Osim toga, tijekom opskrbe parom, pritisnite gumb za opskrbu parom svaka 2-4 sekunde, a da ne držite prst na gumbi dulje od 5 sekundi;
-Isključite četkicu ako je ne čistite više od 20 minuta prije čišćenja ili prilikom izlijevanja i ispuštanja vode.

RecenzijeRecenzije

Nikola

Puno sam razmišljao o tome što kupiti: mini perilicu ili parni čistač za automobil. Ali na kraju sam se odlučio za Steam Brush. Za razliku od mini pranja, kompaktan je i nema mnogo nepotrebnih dodataka koji zauzimaju prostor u automobilu. Ima funkciju vertikalnog čišćenja parom, ima prikladan rukohvat i uklanja mrlje i čisti prašinu sa autosjedišta.

Tamara

Kupila sam Steam Brush posebno za čišćenje dječje sobe i dezinfekciju igračaka svog sina. Ali nakon što sam pročitala upute iznenadila sam se postojećim mogućnostima uređaja, a sada ga moj muž ponekad koristi u automobilu. Preporučila sam Steam Brush susjedu, sada očekujem da će doći i pohvaliti se dobrom kupnjom.

Tomislav

Pokušao sam očistiti tepihe i zavjese – pokazalo se odličnim.Čak je uspio ukloniti staru masnu mrlju na majici koja je ostala nakon korporativne novogodišnje zabave. Dobra vrijednost za novac, vrlo sam zadovoljan kupnjom.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.