Terranova Dečiji probiotik

Trenutno gledate: Terranova Dečiji probiotik

Pogledaj cenu
Terranova Dečiji probiotik

Terranova Dečiji probiotik

Recenzija (353)

Terranova Dečiji Probiotik pruža snažnu podršku deci u borbi protiv gastrointestinalnih tegoba i respiratornih infekcija. Sa specijalno odabranim sojevima, otpornim na želudačnu kiselinu, ovaj probiotik je idealan izbor za jačanje imuniteta i poboljšanje probave kod dece.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 4

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zaštita Digestivnog Zdravlja

Terranova Dečiji Probiotik efikasno deluje na poboljšanje digestivnog zdravlja vašeg deteta. Sadrži tri pažljivo odabrana soja probiotika koji su otporni na želudačnu kiselinu, obezbeđujući da žive kulture stignu do creva gde su najpotrebnije.

Podrška Imunološkom Sistemu

Ovaj probiotik je posebno formulisan da jača imunološki sistem dece, čineći ih otpornijim na respiratorne infekcije i atopijski dermatitis. Idealno za decu koja provode vreme u kolektivima kao što su vrtići i škole.

Prirodni Sastojci za Optimalno

Zdravlje Formulisan sa prirodnim sastojcima poput soka i lista cvekle, spanaća, FOS-a i stabilizovanih pirinčanih mekinja, Terranova Dečiji Probiotik nudi najbolje iz prirode za zdravlje vašeg deteta.

RecenzijeRecenzije

Jovana

Od kada moj sin koristi Terranova Dečiji Probiotik, njegovo opšte stanje se značajno poboljšalo. Više nema problema sa stomakom i puno je aktivniji i veseliji.

Milica

Nakon što smo počeli da koristimo ovaj probiotik, primetili smo da je moja ćerka manje sklona prehladama i drugim infekcijama, posebno u vreme boravka u vrtiću.” – Milica, majka petogodišnje devojčice.

Marko

Terranova Dečiji Probiotik je postao neizostavni deo naše dnevne rutine. Neverovatno je kako nešto tako malo može napraviti toliku razliku u zdravlju mog deteta.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.