Terranova Glukozamin

Trenutno gledate: Terranova Glukozamin

Pogledaj cenu
Terranova Glukozamin

Terranova Glukozamin

Recenzija (279)

Terranova Glukozamin, Bosvelija i MSM kompleks predstavljaju revolucionarni trostruki udarac protiv bolova u zglobovima. Ovaj proizvod je specijalno formulisan da pruži olakšanje od bolova, poboljšava fleksibilnost i podstiče zdravlje zglobova i hrskavice. Idealno za starije osobe, sportiste i sve koji se bore sa bolom u zglobovima.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zašto Terranova Glukozamin, Bosvelija i MSM?

Bol u zglobovima može biti debilitirajući, a Terranova Glukozamin, Bosvelija i MSM kompleks su dizajnirani da se efikasno bore protiv ovog problema. Sa starošću ili intenzivnim fizičkim aktivnostima, zglobovi mogu postati bolni i upaljeni. Naš kompleks nudi prirodno rešenje.

Ključni Sastojci za Maksimalno Olakšanje:

  • Metilsulfonilmetan (MSM): Pomaže u obnovi kože i hrskavice, ključno za zdravlje zglobova.
  • Glukozamin sulfat: Podstiče regeneraciju hrskavice i smanjuje bol.
  • Bosvelia (Smola): Efikasna u smanjenju upale i bolova.
  • Dodatni Sastojci: Kurkuma, đumbir, kopriva i esencijalni minerali kao što su selen, mangan i molibden, koji zajedno jačaju i štite zglobove.

Način Upotrebe i Doziranje:

Idealno za odrasle i decu stariju od 12 godina. Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno uz obrok.

RecenzijeRecenzije

Miloš

S godinama su mi zglobovi postali sve bolniji. Zahvaljujući Terranova Glukozaminu, moji zglobovi su postali pokretljiviji, a bol je znatno smanjen.

Jovana

Kao aktivna sportistkinja, često sam imala problema sa zglobovima. Ovaj proizvod mi je pomogao da ostanem aktivna i smanjio je moje bolove.

Dragan

Nakon mesec dana korišćenja Terranova Glukozamin kompleksa, osetio sam značajno olakšanje u kolenu. Mogu ponovo da trčim bez bola!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.