Equilibra Aloe Vera Extra

Trenutno gledate: Equilibra Aloe Vera Extra

Pogledaj cenu
Equilibra Aloe Vera Extra

Equilibra Aloe Vera Extra

Recenzija (359)

Oplemenite svoju ishranu sa Equilibra Aloe Vera Extra sa Đumbirom. Ovaj tečni dodatak ishrani kombinuje snagu aloje i đumbira za podršku zdravlju vašeg intestinalnog trakta. Lak za upotrebu, prirodan i efikasan, ovaj proizvod je idealan za svakodnevnu upotrebu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 28

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prirodni Sastojci za Vaše Zdravlje

Naša formula sadrži 49,89 ml soka aloje i 100 mg suvog ekstrakta rizoma đumbira po dnevnoj dozi, uključujući i 1 mg gingerola. Svi sastojci su pažljivo odabrani da podrže vaše zdravlje na prirodan način.

Jednostavna i Fleksibilna Upotreba

Samo 50 ml dnevno, po mogućnosti ujutro ili posle glavnog obroka. Može se konzumirati direktno ili dodati u vaš omiljeni napitak. Važno je promućkati pre upotrebe.

Prirodno i Sigurno

Naša obaveza je pružanje kvalitetnog, sigurnog i efikasnog proizvoda. Imajte na umu da dodaci ishrani ne zamenjuju raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

RecenzijeRecenzije

Dušica

Nakon samo nekoliko dana korišćenja, osetila sam značajno poboljšanje u varenju. Equilibra Aloe Vera Extra sa Đumbirom je postao deo moje jutarnje rutine!

Nikola

Volim prirodne proizvode i ovaj dodatak ishrani je savršen. Lako se koristi i stvarno pomaže mom digestivnom sistemu.

Dejana

Oduševljena sam kako ovaj proizvod deluje na moje opšte zdravlje. Preporučujem svima koji traže prirodno rešenje za bolje varenje.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.