Terranova Vitamin D3 1000iu sa K2 50ug

Trenutno gledate: Terranova Vitamin D3 1000iu sa K2 50ug

Pogledaj cenu
Terranova Vitamin D3 1000iu sa K2 50ug

Terranova Vitamin D3 1000iu sa K2 50ug

Recenzija (315)

Terranova Vitamin D3 1000iu sa K2 50ug je vrhunski suplement za očuvanje zdravlja kostiju. Idealno balansira vitamine D3 i K2, sprečava gubitak koštane mase i promoviše ukupno zdravlje. Sa patentiranim NattoPharma kompleksom, obezbeđuje optimalnu apsorpciju i efikasnost.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova Vitamin D3 1000iu sa K2 50ug predstavlja revolucionarni pristup u očuvanju zdravlja kostiju. Ovaj suplement je dizajniran da pruži optimalnu podršku u prevenciji osteoporoze i očuvanju koštane mase. Vitamin D3 u kombinaciji sa vitaminom K2 (u obliku NattoPharma patentiranog kompleksa) osigurava efikasno usmeravanje kalcijuma u kosti, sprečavajući njegov gubitak. Magnifood kompleks, koji uključuje stabilizovane pirinčane mekinje, seme bundeve, Šitake pečurke, kelj i peršun, dodatno doprinosi bioraspoloživosti vitamina i minerala. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno uz obrok, što ga čini idealnim dodatkom ishrani za odrasle i decu stariju od 12 godina.

RecenzijeRecenzije

Violeta

Nakon mesec dana korišćenja Terranova Vitamin D3 sa K2, osećam se snažnije i energičnije. Kosti su mi čvršće, a opšte zdravstveno stanje se poboljšalo. Preporučujem svima!

Filip

Terranova vitamini su pravo otkriće! Kao neko ko pati od osteoporoze, ovaj suplement mi je drastično poboljšao kvalitet života. Osećam manje bolova i više snage u kostima.

Tijana

Odličan proizvod za sve koji brinu o svom skeletnom sistemu. Terranova Vitamin D3 sa K2 postao je neizostavni deo moje svakodnevne rutine. Visoka kvaliteta i odlični rezultati!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.