Terranova Vitamin D3 50 kapsula

Trenutno gledate: Terranova Vitamin D3 50 kapsula

Pogledaj cenu
Terranova Vitamin D3 50 kapsula

Terranova Vitamin D3 50 kapsula

Recenzija (470)

Terranova Vitamin D3 pruža optimalnu podršku vašem zdravlju. Sa 2000ij holekalciferola po kapsuli i jedinstvenim magnifood kompleksom, ovaj proizvod garantuje visoku bioraspoloživost i efikasno delovanje. Prirodni izvori vitamina D i K iz korijandera, spiruline, bundeve i Šitake pečuraka doprinose boljem radu imunog sistema i hormonalnoj ravnoteži.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 48

Opis proizvodaOpis proizvoda

Izvor Vitamina D i K Iz Prirode

Terranova Vitamin D3 izdvaja se svojim jedinstvenim izvorom vitamina D i K iz lišaja i korijandera. Ova prirodna formula osigurava da svaka kapsula sadrži aktivni oblik vitamina D, vitalan za održavanje zdravlja kostiju i imunog sistema.

Magnifood Kompleks za Maksimalnu Bioraspoloživost

Zahvaljujući inovativnom magnifood kompleksu, svaki sastojak u kapsuli je pažljivo odabran da podrži maksimalnu apsorpciju i efikasnost. Šitake pečurke, korijander, spirulina i seme bundeve zajedno stvaraju moćan koktel za vaše zdravlje.

Jednostavna i Efikasna Upotreba

Idealno za odrasle i decu stariju od 12 godina, samo jedna kapsula dnevno uz obrok pruža sve potrebne nutrijente za podršku vašem imunom sistemu, hormonalnoj ravnoteži, te borbi protiv depresije i anksioznosti.

RecenzijeRecenzije

Dunja

Od kada koristim Terranova Vitamin D3, osećam se energičnije i moj imuni sistem je znatno jači. Definitivno preporučujem!

Luka

Terranova D3 kapsule su promenile moj život. Hormonska ravnoteža mi je sada mnogo bolja, a i opšte raspoloženje mi se popravilo.

Neda

Najbolji izbor za zimu. Ove kapsule su mi pomogle da održim dobro zdravlje i imunitet tokom hladnih meseci.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.