varydex

Trenutno gledate: Varydex

Pogledaj cenu
varydex

Varydex

Recenzija (347)

Varydex prirodna krema za varikozne i natečene noge ima višestruko djelovanje. Smanjuje bol i neugodnost i poboljšava elastičnost krvnih sudova u nogama spriječavajući nastanak varikoznih vena.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 40

Opis proizvodaOpis proizvoda

Djelotvornost Varydex kreme

Varydex  ima višestruko dejstvo – nanošenjem kreme osjetićete umirujuće dejstvo, dok  redovna upotreba rezultuje poboljšanom cirkulacijom i vidljivo ljepšim izgledom nogu.

Kako se koristi Varydex?

Varydex krema se koristi dva puta dnevno. Kako biste pojačali efekte masirajte kremu dok je koža ne upije u potpunosti. Trajanje i efikasnost liječenja je individualna i zavisi direktno od stepena varikoziteta.

RecenzijeRecenzije

Jure

Dok sam ignorirao probleme vene na nogama, moja žena mi je tražila način kao pomoći. Ja nisam baš vjerovao, ali kad mi je kupila Varydex proširene vene su skoro nestale!

Ana

Poslije dugotrajnost stajanja moje noge su bile otječene i bolele. Bila sam zabrinuta, a Varydex mi je pomogao! Nevjerojatno! Sada rijetko kada imam neugodnost u nogama.

Tanja

Poslije poroda male žile na nogama pretvorile su se u užasne velike vene. Zahvalna sam kremi Varydex , koja je vratila moje noge u “prvobitno” stanje.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.