Ave Vitamin D3 4000IU

Trenutno gledate: Ave Vitamin D3 4000IU

Pogledaj cenu
Ave Vitamin D3 4000IU

Ave Vitamin D3 4000IU

Recenzija (449)

Ave Vitamin D3 4000IU je visokokvalitetan dijetetski suplement, dizajniran za jačanje imuniteta i očuvanje zdravlja kostiju. Sa 4000IU vitamina D po tableti, ovaj proizvod je idealan za osobe sa dijabetesom i vegetarijance. Pakovanje sadrži 60 tableta, lako se koristi i odličan je izbor za svakodnevnu nadoknadu vitamina D.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 4

Opis proizvodaOpis proizvoda

Ave Vitamin D3 4000IU predstavlja vrhunski izbor za podršku imunološkom sistemu i očuvanje zdravlja kostiju. Ovaj dijetetski suplement sadrži 100,0 µg (4000IU) vitamina D3 po tableti, što čini 2000% nutritivne referentne vrednosti. Vitamin D je ključan za apsorpciju kalcijuma, prevenciju osteoporoze, i podršku zdravlju kostiju i mišića. Pogodan za osobe sa dijabetesom i vegetarijance, ovaj proizvod ne sadrži šećere, zasićene masti ili so, čineći ga odličnim dodatkom zdravoj ishrani. Pakovanje od 60 tableta obezbeđuje dugotrajnu upotrebu. Proizvod je potrebno čuvati u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

RecenzijeRecenzije

Mirjana

Posle samo mesec dana korišćenja Ave Vitamin D3 4000IU, osećam se puno energičnije i moje kosti su zahvalne! Preporučujem svima kojima je potrebna dodatna podrška za imunitet.

Petar

Kao osoba sa dijabetesom, teško mi je bilo pronaći odgovarajući suplement. Ave Vitamin D3 4000IU je bio savršen izbor – lako se koristi i veoma efikasan.

Jovana

Vegetarijanka sam već godinama i uvek sam u potrazi za kvalitetnim dodacima ishrani. Ave Vitamin D3 4000IU mi je preporučio nutricionista i oduševljena sam rezultatima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.